Kategóriák: EsztergomHírek

Új rendőrautókkal bővült a megyei flotta

Komárom-Esztergom megye rendőrfőkapitánya négy – az Országos Rendőr-főkapitányság által biztosított – új szolgálati járművet adott át. Ebből az egyik az Esztergomi Rendőrkapitányság használatába kerül.

Az Országos Rendőr-főkapitányság központi beszerzésének köszönhetően megyénk négy új gépjárművel gazdagodott. Két Mercedes-Benz 320 és két Skoda Kodiaq típusú szolgálati gépkocsival bővült a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság gépjármű parkja.    

Az ünnepélyes átadásra 2021. február 24-én, a főkapitányságon került sor. A Farkas Gábor rendőr dandártábornok által átadott két Mercedes a Rendészeti Igazgatóság, az egyik Skoda a Tatabányai Rendőrkapitányság, a másik pedig az Esztergomi Rendőrkapitányság használatába kerül.

A rendőrség munkájában a gyors reagálás, a szolgálati feladatok szakszerű, törvényes és biztonságos ellátása, valamint a logisztikai tevékenység hatékony végrehajtása alapvető követelmény, amelyek teljesítése elképzelhetetlen az elhasznált, magas futásteljesítményű gépjárművek folyamatos amortizációs cseréje nélkül.

Az újonnan átadott korszerű szolgálati gépjárművek a jövőben hatékonyan támogatják a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság állományának szolgálatellátását.

Fotók, forrás: police.hu

Megosztás