Gázolajjal locsolta le, megöléssel fenyegette

Gázolajjal locsolta le, megöléssel fenyegette

Hírek, Kék hírek Comments Off 25

Az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki telefonja visszaszerzése érdekében bántalmazott két másik férfit. Az egyiküket gázolajjal locsolta le, megöléssel fenyegette.

A vádirat szerint a férfi 2019. szeptember 7-én együtt italozott másik három férfival egy süttői telken, ekkor a mobiltelefonja eltűnt. A férfi azt gyanította, hogy a telefonját az italozás egyik résztvevője lopta el, ezért másnap magához vett egy fejszét, valamint a gázolajat és cukrot tartalmazó üveget.

Ezután az elkövető az italozás egyik résztvevőjének süttői telkén megjelent, a sértettet egy alkalommal arcon ütött, miközben felszólította őt arra, hogy adja elő a telefonját. A sértett elesett, majd felpattant és a helyszínről elmenekült. Ezt követően az elkövető a sértett jelenlévő fiát akarta rábírni, hogy a telefonját adja elő, ezért a fiút megrúgta, aki emiatt legurult a lépcsőn a pincéhez.

A vádlott a pincében fejszével hadonászott, így több tárgyat megrongált, valamint a sértett kezét megsebezte, miközben kiabálva a telefonját követelte. Az elkövető a sértettel levetette a lábán lévő bakancsát, majd gázolajat locsolt sértettre és a berendezési tárgyakra, amely után egy öngyújtót szikráztatott úgy, hogy a tűzkövön húzogatta az ujját, közben többször kérdezte, hogy hol van a mobiltelefonja, illetve megöléssel fenyegette.

Ennek a sértettnek több horzsolása, zúzódása, valamint bordatörése keletkezett.

Az ügyészség a vádiratban azt indítványozta, hogy az Esztergomi Járásbíróság a férfit börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra ítélje, a lefoglalt fejszét kobozza el.

Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség
Fotók: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top