Kategóriák: DorogHírekSport

Nem született gól a Dorog-Kazincbarcika találkozón

A labdarúgó NB II 25. fordulójában a Dorog a Kazincbarcikát látta vendégül Tatabányán. A kapuk alig-alig forogtak veszélyben a 90 perc során, így nem meglepő, hogy nem született gól a mérkőzésen – írja a Nemzeti Sport.

Szórványos dorogi lehetőségekkel indult a találkozó, azonban az első 10 percet követően a Kazincbarcika átvette az irányítást és sorra próbált lehetőségeket kialakítani Borsos kapuja előtt, azonban a hazai védők állták a sarat. A félidő legnagyobb helyzete a hazai védők határozottsága ellenére mégis a vendégeké volt, az ősszel még Dorogon szereplő Kovács Máté lövése után Borsos bravúrjának volt köszönhető, hogy a félidőre döntetlen állással vonulhattak a csapatok.

A második játékrész talán még az elsőnél is gyengébb volt, mindkét csapat főleg mezőnyben próbált a másik fölé kerekedni, a kapuk előtt elfogyott a kreativitás. Ha az első félidőben azt jegyeztük fel, hogy a vendégek álltak közelebb a gólszerzéshez, akkor most ki kell emelnünk, hogy Szabó Lukas révén a Dorog szerezhette volna meg a győztes gólt, azonban Horváth László bravúrja a 74. percben megmentette a vereségtől a Kazincbarcikát.

LABDARÚGÓ NB II – 25. FORDULÓ
DOROGI FC–KAZINCBARCIKA SC 0–0
Tatabánya, zárt kapuk mögött. Vezette: Gaál Ákos (Bognár László, Ország Péter)
DOROG: Borsos – Papp M., Berkó, Dlusztus, Kárász – Csillag D., Mészáros Á. (Szedlár, 75.), Rjasko – Kanalos (Nagyházi, 87.), Szabó L., Zuigéber (Girsik, 62.). Vezetőedző: Fenyvesi László
KAZINCBARCIKA: Horváth L. – Majzik (Dávid Z., 60.), Fótyik, Szűcs K., Oltean, Mikló – Csősz R., Toma, Kovács M. (Korbély, 77.) – Tóth-Gábor (Takács T., 55.), Oldal (Kalmár B., 77.). Vezetőedző: Pacsi Bálint

A mérkőzés részletei ide kattintva tekinthetők meg!

Forrás: nemzetisport.hu
Borítókép: Dorogi FC Facebook oldala