Kategóriák: HírekPiliscsév

Pályázati forrásokból újul meg Piliscsév

A Magyar Falu Program keretében megújult az óvoda, illetve két utca járdaszakasza, hamarosan pedig temetői infrastruktúra fejlesztés és játszóudvar bővítés veszi kezdetét Piliscséven.

Kosztkáné Rokolya Bernadett megkeresésünkre elmondta, hogy a közelmúltban mintegy 30 millió forintos pályázati forrásból energetikai korszerűsítést végeztek az óvodán, illetve új kerítést is telepítettek köréje. Jelenleg pedig járdafelújítások zajlanak a faluban. Az Urbanics utcában az új járdaszakasszal nemrégiben készültek el, a Béke utcában pedig a napokban fejeződik be a felújítás. A polgármesterasszony hozzátette, hogy a járdaépítésnél az anyagköltségre kaptak támogatást 4.998.998 Ft értékben, a kiépítési munkálatokat pedig önkormányzati forrásból valósítják meg egy helyi vállalkozó, Kutala József közreműködésével.

Kosztkáné Rokolya Bernadett azt is elmondta, hogy temető infrastruktúra fejlesztésre is kaptak támogatást. A 4.998.300 Ft-ból pedig az urnafalat fogják bővíteni. Mindemellett a Jubileum téri játszótér bővítésére is pályáztak, ahol 4.998.796 Ft-ból nyolc darab új játszóeszközt telepítenek.

További fotók a járdafelújításról>>
További fotók az óvodafelújításról>>

Fotók: piliscsev.hu