Ököllel ütötte meg lakótársát

Ököllel ütötte meg lakótársát

Esztergom, Hírek, Kék hírek Comments Off 21

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indítványozta a letartóztatása meghosszabbítását annak a férfinak, aki 2021. január 1-jén a hajnali órákban ököllel életveszélyes sérülést okozva megütötte a lakótársát Esztergomban.

A gyanúsított és a sértett egy esztergomi ingatlanban közösen lakott. A gyanúsított a sértett által lakott szobában 2021. január 1-jén 04 óra és 05 óra 20 perc közötti időben ököllel, egy alkalommal megütötte a sértettet. Az ütés következtében a sértett harántirányú koponyacsonttörést szenvedett a feje bal oldalán, amely agyi vérömlennyel és másodlagos agysérülésekkel is járt. Ezen sérülések következtében a sértett életveszélyes állapotba került.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói életveszélyt okozó testi sértés bűntettének elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként az elkövetőt.

Az ügyészség indítványára a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája 2021. január 8. napján egy hónap időtartamra elrendelte a gyanúsított letartóztatását.

A főügyészség indítványt tett a gyanúsított letartóztatásának további három hónappal történő meghosszabbítására tekintettel arra, hogy vele szemben továbbra is fennáll a szökés, elrejtőzés, valamint annak a veszélye, hogy szabadlábra kerülése esetén a tanúkat megfenyegetné, jogellenesen befolyásolná.

Az ügyészi indítványról a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája az ügyiratok alapján fog dönteni.

Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség Sajtó

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top