Drónnal is keresik Szilágyi Piroskát

Nagyszabású keresőakciót szerveztek az egy hete eltűnt Szilágyi Piroska megtalálására január 30-án, szombaton. A rendőrség, a polgárőrség és az önkéntes tűzoltók a Kulcsár Kutató- Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány segítségével próbálják felderíteni a 63 éves esztergomi nő hollétét.

Kulcsár József, a Kulcsár Kutató- Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány kurátora megkeresésünkre elmondta, hogy az egyik keresőkutya felvette a hölgy lakásától a szagot és mintegy négy kilométeren keresztül irányt mutatott Esztergom-Kertváros térségében, viszont egy lápos-mocsaras területnél megakadtak és a körülmények miatt nem tudtak tovább menni.

Kulcsár József hozzátette, hogy tegnap estig zajlott a keresés, amit a mai napon folytatnak és a kérdéses területet jelenleg a rendőrség drónnal vizsgálja át.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság várja azoknak a jelentkezését, akik a képen látható személy tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Bejelentés tehető a 06/34-517-777-es telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Megosztás