Kategóriák: HírekKesztölc

Kesztölcre költözött Csinoska, a kis fenyőfa

Karácsony után a napokban Kesztölcre a Pilis oldalába költözött egy kis fenyőfa, aki terveiről és szándékairól is beszámol egy levélben, melyben az arra látogatóknak üzen a következőképpen.

„Kedves kirándulók!

A nevem Csinoska. 2020 karácsonyán kerültem szerető családba majd az ünnepek elmúltával úgy döntöttem, megkérem a családomat, hogy hadd éljek a szabadban.

Most ide költöztem Kesztölcre, és nagyon jól érzem magam. Kérlek szépen benneteket, ha erre jártok, legyen hozzám néhány kedves szavatok vagy pozitív gondolatotok.

A kedves szavaktól remélem, nagyra növök és megerősödök. Néhány év elmúltával, – ha megerősödtem szeretném, hogy a decemberi hónapban érkező kirándulók ünnepi köntösbe díszítenének egy-egy dísszel, mert bár a családomtól „távol” élek, de Én is szeretném, hogy karácsonyfa lehessek az ünnepek alatt.

Remélem jelenlétem, ünnepi öltözetem az erre túrázóknak is tetszeni fog, melegséggel tölthetem el testüket és szeretettel fogadnak majd.

Szeretettel: Egy kis fenyő, Csinoska”

Csinoska egyébként az Országos kéktúra útvonala mellé költözött. Kesztölcről a Kétágú hegy felé haladva a Pálos gyógynövénykert fölötti füves placcra esett választása. Hosszú és egészséges életet kívánunk neki.

Egy anonimitást kérő olvasónk írása és fotója

Megosztás