Esztergomi áruházból lopott – VIDEÓ

Esztergomi áruházból lopott – VIDEÓ

Esztergom, Hírek, Kék hírek Comments Off 136

Az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a  férfival szemben, aki a hátizsákjába rejtett termékeket fizetés nélkül akarta kivinni az áruházból, a biztonsági személyzet azonban tettenérte.

A vádirat szerint a férfi 2020. október 17-én az esztergomi áruházban a bevásárlókosarába helyezett különféle árucikkeket, majd a  próbafülkébe ment. A fülkében 3 darab, egyenként 699 Ft értékű, 180 grammos készétel vonalkódját lekaparta, valamint 2 darab, összesen 13.398 Ft értékű, 0,7 literes  whiskeyről eltávolította a lopásgátló nyakpántokat, majd a termékeket a hátizsákjába rejtette azért, hogy azokat eltulajdonítsa.

A férfi ezután az önkiszolgáló kasszához ment, ahol kifizetett két darab pékárut, majd a hátizsákjába rejtett termékek kifizetése nélkül elhagyta a kasszasort. Az elkövetőt az áruház biztonsági szolgálata feltartóztatta.

A férfi az áruház elkülönített helyiségében a hátizsákjából elővette a lopott termékeket, amelyeket az áruház dolgozói tőle visszavettek. A vonalkódok lekaparása, valamint az áruvédelmi eszközök eltávolítása miatt a termékek megsérültek, eladhatatlanná váltak, így az áruházat 15.495 Ft lopási kár érte.

Az ügyészség a benyújtott vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a férfival szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetést szabjon ki, valamint kötelezze a sértett kárának megtérítésére.

Fotó, forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség Sajtó

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top