Kategóriák: HírekKék hírek

Gázolás miatt késnek a vonatok a váci és az esztergomi vonalakon

Január 27-én, szerdán reggel 5 órakor a Szobról Budapestre elindult (2359-es számú) S70-es vonat halálra gázolt egy férfit a rákosrendezői állomásnál. Emiatt késésekre kell számítani az esztergomi, a szobi és a veresegyházi vasútvonalon.

Fél héttől a helyszínelés miatt mindegyik vágányon szünetelt a vonatközlekedés, emiatt késések voltak a szobi, a veresegyházi és az esztergomi vonalakon. A váci és a veresegyházi vonal járatai a Nyugati helyett Rákospalota-Újpestre, az esztergomi vonal vonatai pedig Angyalföld állomásra érkeztek és onnan indultak vissza.

Hét órától Rákosrendező állomás két vágányán engedélyezték a vonatközlekedést. Délelőtt az esztergomi, a szobi és a veresegyházi vonalon 20-40, esetenként 40-60 perces késésekre, valamint vonatkimaradásokra lehet számítani. Az esztergomi vonatok továbbra is Angyalföldről, a veresegyházi vonatok Rákospalota-Újpest állomásról fordulnak vissza.

A vasúti jegyeket és bérleteket elfogadják a 12-es villamoson Újpest-központ és Rákospalota-Újpest vasútállomás, a 14-es villamoson Lehel tér és Rákospalota-Újpest vasútállomás között, valamint az M3-as metrón Lehel tér és Újpest-központ, az M3-as és M14-es metrópótlón Nyugati pályaudvar és Lehel tér között.

Frissítés: Újra a teljes útvonalon közlekednek a vonatok a Budapest-Vác-Szob, a Budapest-Veresegyház-Vác és a Budapest-Esztergom vonalon, fokozatosan helyreáll a menetrend szerinti vasúti közlekedés.

Forrás: MÁVINFORM / MTI

Megosztás