Kategóriák: DorogHírekSport

Egy gólerős csatár és egy hátvéd igazolt a Doroghoz

Két új labdarúgó megszerzését jelentette be Facebook-oldalán a Dorogi FC, ennek értelmében Belényesi Csaba és Szabó Lukás itt folytatják a pályafutásukat.

Az egyik új játékos a 26 éves védő, Belényesi Csaba, aki korábban a szintén másodosztályú Kazincbarcika alapembere volt, majd 2019 nyarán a DVSC-hez igazolt. A Lokinál főképpen az NB III-ban szereplő második együttesben kapott lehetőséget, de két alkalommal az első csapatban is pályára léphetett – egy NB I-es bajnoki, illetve egy Magyar Kupa-találkozó áll a neve mellett. 2020 nyarán az NB II-ben újonc DEAC-hoz igazolt, ahol alapemberré vált, 20 bajnokin két gólt szerzett.

A 28 esztendős támadó, Szabó Lukás ősszel a Lipót Pékség SE-ben futballozott, nem is akárhogyan, hiszen az NB III Nyugati csoportjában 20 bajnokin 21 gólig jutott, ezzel fölényesen vezeti a bajnokság góllövőlistáját. Ezt megelőzően játszott az NB II-ben Gyirmóton, Kazincbarcikán és az ETO FC Győrben is.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DOROGNÁL
Érkezők: Belényesi Csaba (DEAC), Borsos Vilmos (Paks  II – kölcsönbe), Kárász Krisztián (Szeged-Csanád GA), Szedlár Zoltán (Vasas – kölcsönbe), Szabó Lukás (magyar-szlovák, Lipót)
Távozók:

Forrás: Nemzeti Sport
Fotó: Dorogi FC

Megosztás