Virágágyásban alvó nővel közösült, öt évet kapott

Virágágyásban alvó nővel közösült, öt évet kapott

Esztergom, Hírek, Kék hírek Comments Off 78

Szexuális erőszak bűntette miatt jogerősen öt év börtönbüntetésre ítélték azt a férfit, aki egy virágágyásban alvó nővel közösült Esztergomban.

A férfi 2020. augusztus 8. napján hajnali 2 óra körül ittas állapotban az Esztergom, Simor János utcában gyalog haladt, ekkor észlelte, hogy a sértett nő az egyik kocsma előtt egy virágágyásban alszik.

A férfi előbb önkielégítést végzett, majd az alvó sértett alsóruházatát lehúzta és vele közösült, eközben rendőrjárőrök érkeztek a helyszínre.

Az elkövetőt az ügyészség 2020. szeptember 4-én bíróság elé állította.

Az ügyészség indítványára az Esztergomi Járásbíróság a férfit öt év börtönbüntetésre, és hat év közügyektől eltiltásra ítélte. Az ítélet kihirdetését követen az ügyészség indítványára a bíróság elrendelte a vádlott letartóztatását elrendelte.

A kihirdetett ítéletet és a letartóztatást elrendelő végzést az ügyész tudomásul vette, a vádlott és védő az ítélettel szemben enyhítés végett fellebbezést jelentettek be.

A Tatabányai Törvényszék a vádlott és a védő fellebbezése alapján eljárva az elsőfokú ítéletet helybenhagyta, így az jogerős.

Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség Sajtó

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top