Az esztergomi buszvégállomáson akarta kifosztani a leittasodott sértettet

Az esztergomi buszvégállomáson akarta kifosztani a leittasodott sértettet

Esztergom, Hírek, Kék hírek Comments Off 61

Az Esztergomi Járási Ügyészség kifosztás bűntettének kísérlete és lopás vétsége miatt emelt vádat azzal a nővel szemben, aki egy esztergomi buszállomás várótermében ki akarta fosztani az ittas állapotban lévő sértettet.

A vádirati tényállás lényege szerint a nő 2019. november 27-én 20 óra 50 perc körüli időben egy esztergomi buszállomás várótermében odament az erősen ittas állapotban lévő sértetthez és a sértett derekán lévő övtáskában értékek után kutatott azért, hogy azokat jogtalanul eltulajdonítsa. A vádlottat a bűncselekmény elkövetésében egy biztonsági őr zavarta meg és így a sértettől nem tudott ellopni semmit.

A nő ezen kívül egy mogyorósbányai családi házba, valamint egy garázsba is bement jogtalanul és a garázsban lévő gépkocsiból térképet, napszemüvegeket, továbbá 1.720 Ft készpénzt tulajdonított el.

Az ügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy az Esztergomi Járásbíróság a büntetett előéletű nővel szemben börtönbüntetést szabjon ki, valamint tiltsa el őt a közügyek gyakorlásától.

A bűncselekményt a váróterem kamerája rögzítette:

Fotó, forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség Sajtó

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top