Kategóriák: HírekTokodaltáró

Ajándékokat vittek a tokodaltárói szociális otthonba

December 16-án, szerdán Petrik József, Tokodaltáró polgármestere és dr. Völner Pál, országgyűlési képviselő ajándékcsomaggal és egy láda gyümölccsel kedveskedett a tokodaltárói fogyatékos otthon lakóinak.

A tisztviselők a karácsonyi készülődéshez, díszek készítéséhez való alapanyagokat, gyümölcsöt, csokit és kisebb sporteszközöket vittek a fogyatékos otthon lakóinak. Cserébe pedig Rossz-Balázs Krisztina igazgatótól saját készítésű 2021-es naptárat kaptak.

„Az otthon lakóinak sokkal nehezebb volt ez az év, mint a legtöbb embernek. Az egészségük védelme érdekében most is látogatási tilalom van, így egyáltalán nem találkozhatnak a szeretteikkel. Hála illeti az otthon dolgozóit, amiért nemcsak ellátják őket, hanem a családtagok hiányát is igyekeznek pótolni!” – tette hozzá az országgyűlési képviselő.

Petrik József elmondta, hogy habár a vírushelyzet miatt az épületbe nem léphettek be, az igazgató asszony az adventi és karácsonyi üdvözletüket tolmácsolni fogja a lakók részére. Mindemellett köszönik azt a 2021-es naptárat, melyben az intézmény lakói és munkatársai szerepelnek. „A képeken az adott hónapra jellemző kedves jelenetek láthatók. Aki szeretné támogatni az intézmény alapítványát, ezeknek a szép naptáraknak (asztali, fali) vásárlásával megteheti” – tette hozzá a polgármester.

Fotók, forrás: Tokodaltáró Facebook oldal, dr. Völner Pál Facebook oldala