Kétszázezer forintot tűztek ki a dorogi rongáló fejére

Kétszázezer forintot tűztek ki a dorogi rongáló fejére

Dorog, Hírek, Kék hírek Comments Off 243

November elején írtuk, hogy a dorogi rendőrök egy férfit keresnek, akit kilenc rendbeli rongálás vétsége miatt gyanúsítanak. A rendőrök most 200.000 forint nyomravezetői díjat tűztek ki!

A Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 11020/390/2020. bűnügyi számon eljárást folytat ismeretlen tettes ellen egyrendbeli rongálás bűntett, valamint kilencrendbeli rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt. A rendelkezésre álló adatok alapján a tettes 2020. szeptember 13. és október 6. között Dorog területén felgyújtott egy pótkocsit, megrongált több vontatót, valamint öt személygépkocsit.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki az elkövetővel vagy a bűncselekményekkel kapcsolatban információval rendelkezik, hivatali munkaidőben tegyen bejelentést személyesen a Dorogi Rendőrkapitányságon, illetve bármely rendőri szervnél. Hívja a 112-es, díjmentes segélyhívó számot, illetve tárcsázza az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát!

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője az ügyben 200.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.

A díjkitűzés annak visszavonásáig érvényes, de legkésőbb 2025. szeptember 13. napján hatályát veszti.

Fotók, forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top