Verekedni kezdett, mert felszólították a kijárási korlátozás szabályaira

Verekedni kezdett, mert felszólították a kijárási korlátozás szabályaira

Esztergom, Hírek, Kék hírek Comments Off 111

Az Esztergomi Járásbíróság jogerősen 200.000 Ft pénzbüntetésre ítélte azt a férfit, akit a sértett a hangoskodás befejezésére és hazamenetelre hívott fel, emiatt a férfi őt megütötte.

A vádirat szerint a férfi 2020. április 18. napján 22 óra 30 perc körüli időben ittasan és hangoskodva sétált az esztergomi utcán. Egy ott lakó férfi a háza előtt felszólította a férfit, hogy a kijárási korlátozást betartva menjen haza, a hangoskodást fejezze be. A férfi ennek nem tett eleget, az őt felszólító férfit vita közben egy alkalommal ököllel az arcán megütötte.

A megütött férfi három szomszédja észlelte a tettlegességet, kimentek az utcára, hogy segítségére legyenek a sértettnek, azonban az elkövető őket többször meglökte.

A megütött férfinak nyolc napon belül gyógyuló sérülése keletkezett, emiatt nem kérte az elkövető megbüntetését.

Az elkövetővel szemben a kijárási korlátozás megszegése miatt az esztergomi rendőrség 50.000 Ft szabálysértési pénzbírságot szabott ki.

Az ügyészségnek a vádiratban írt indítványa alapján az Esztergomi Járásbíróság a férfit tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben 200.000 Ft pénzbüntetésre ítélte. A büntetővégzés jogerős.

Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség Sajtó

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top