Esztergomi és nyergesújfalui alkotást is díjaztak

Esztergomi és nyergesújfalui alkotást is díjaztak

Esztergom, Hírek, Nyergesújfalu Comments Off 63

Több mint hetven alkotás érkezett az Országos Tűzmegelőzési Bizottság védnöksége alatt megtartott 2020-as alkotói pályázatra. A díjátadó ünnepséget – szűk körben – november 23-án, hétfőn rendezték meg.

A 6-10 éves korosztályban Bank Luca Regina, a nyergesújfalui Kernstok Károly Általános Iskola tanulója alkotásával a 2. helyen végzett.


Bank Luca rajza

A 15-18 éves korosztályban pedig Barcsai Bálint, az esztergomi Montágh Imre EGYMI tanulója 3. helyezést ért el rajzával.


Barcsai Bálint rajza

A pályázatra a tűzoltó hivatás bemutatásával, a tűzesetek, káresemények megelőzésének fontosságát kiemelő alkotással, vagy bármilyen más, ötletesen elkészített, a tűzvédelem fontosságát hangsúlyozó művel lehetett jelentkezni. A pályaművek zsűrizését a Tatabányai Múzeum és a Jászai Mari Színház részéről felkért műértők végezték. A művek közül idén szabadkézi rajz kategóriában három korcsoportból, míg irodalmi alkotás kategóriában két korcsoportból kerültek ki a díjazottak. A megyei forduló díjátadóra idén a járványügyi szabályoknak megfelelően csak szűk körben, az elismerések egyesével való átadásával volt lehetőség. 

Díjazottak listája>>

A győzteseknek, a díjazottaknak ezúton is gratulálunk!

Fotók, forrás: Katasztrófavédelem / Országos Tűzmegelőzési Bizottság

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top