Kategóriák: CsolnokHírek

Pályázaton nyert rakodógépet egy csolnoki vállalkozó

Eichardt és Társa Kft. a LEADER program keretében egy Bobcat S590 típusú kompakt rakodógép beszerzésére nyújtott be pályázatot, amelyet a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága és a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület támogatásra érdemesnek talált.

Eichardt és Társa Kft. a LEADER program (VP6-19.2.1.-2-3-17) keretében 1924522401 azonosító számú pályázata során egy Bobcat S590 típusú kompakt rakodógép beszerzését valósította meg, amely a szakmai sztenderdek kihívásainak maximálisan megfelelő szolgáltatás nyújtását teszi lehetővé hosszú távon.

A gép kompakt rakodói tevékenysége, a rá rótt feladatok precíz elvégzése kiváló fejlődési lehetőségeket irányoz elő. Biztonságos, csendes, az S590 nagyon vonzó megoldást kínál építőipari cégek számára egyaránt – beltéri bontáshoz, alagsori projektekhez és más, érzékeny területeken végzett munkákhoz, ahol az alacsony zajszint és / vagy az éjszakai munka elvárás. Minden rendszerét és alkatrészét extrém körülményekre tervezték – a mérete kompakt,  állítható a lánctalp szélesség (szűk helyre is befér, majd ott kitolja a lánctalpát és újra stabilabban tud dolgozni), zéró a farsöprés (nem kell figyelni a forgásnál a gép hátsó testére) és nagy teherbírásra optimalizált.

Az építőipari vállalkozás 2010-ben indult. Jövedelemszerző képessége az évek során egyre emelkedett, majd stagnált az ipari válság idején. Még ilyen nehézségek mellett is talpon tudott maradni, alkalmazottai számára munkahelyet teremteni. A szükséges infrastrukturális fejlesztéssel egy stabil, helyi szolgáltatóvá kíván válni. Megbízható, jól képzett szakembergárdával és kiváló anyagokkal állnak a megrendelők szolgálatára.

A Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága és a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület pályázati kiírása segítséget nyújtott a tevékenységük még magasabb színvonalú gyakorlására.

A projekt keretében megvalósított gépbeszerzéssel a helyi beágyazottságnak köszönhetően, tevékenységükkel hozzájárul a helyi termékek és szolgáltatások működési infrastruktúrájuk kiépítéséhez, amely a térségben a gazdasági aktivitás mikro-szintjének fenntartását eredményezi.

A gépbeszerzéssel olcsóbb és elérhetőbb szolgáltatás nyújtására nyílik lehetőség, miközben a versenyképesség nő.

Az eredményesség növelhető, térségi megítélésük növekszik. Ezáltal a szolgáltatói szektor fejlesztése különösen nagy hangsúlyt kap. A vidéki térség, mint vállalkozási tér, a lakóhely és turisztikai vonzóképesség erősödik.

Együttműködési megállapodásaiknak köszönhetően lehetőségük nyílik az ismeretterjesztésre, széles körű információátadásra.

Az építőiparban szerzett tapasztalataikat elsősorban a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület térségében kamatoztatják. Emberségük, szakmai megbízhatóságuk eszközparkjuk felfrissülésével válik teljessé.

Az eszköz professzionális technológiájának köszönhetően a környezeti szennyezés minimalizálható, az üzemeltetési költségek csökkennek, a termelékenységi tevékenység nő.

Borítókép: illusztráció

Megosztás