Kategóriák: EsztergomHírek

Ózongenerátoros légtisztítót kapott az Esthajnal Időskorúak Otthona

Az pilismarót-basaharci Esthajnal Időskorúak Otthona igazgatója 2020. november 11-én vehette át a Styevola és Fia Kft. képviselőitől azt a 20 db ózongenerátoros légtisztító és fertőtlenítő készülék egyikét, melyet egy tavasszal indított szerviz kampány keretén belül vásárolt meg az ország legnagyobb gépjármű importőre, a Porsche Hungária Volkswagen márkája.

Társadalmi felelősségvállalás

A Volkswagen magyarországi importőre az ország egyik legmeghatározóbb cégeként úgy gondolta, kiemelten fontos, hogy a vírushelyzet kapcsán aktív társadalmi szerepet vállaljon saját eszközeivel. Ennek keretében az elmúlt hónapokban a hazai egészségügy számára nyújtottak támogatást: az ellátásban főszerepet játszó intézményeknek, szervezeteknek gépjárműhasználatot biztosítottak. Országszerte összesen a Volkswagen és Škoda márka 27 autóval járultak hozzá a koronavírus elleni küzdelemhez.

Volkswagen és a Styevola és Fia Kft. közös akciója

Ezen felül a Volkswagen Márkaszervizek április végétől több mint egy hónapon keresztül minden javítás után 1000 Ft-tal támogatták a koronavírus elleni küzdelmet. Térségünkben a Styevola és Fia Kft. esztergomi márkaszervize vett részt az akcióban.

Mennyi pénz jött össze?

A kampány során összesen 6 924 000 Ft gyűlt össze, mely összeget a Volkswagen magyar importőrje 10 000 000 Ft-ra egészített ki.

Koronavírus ellen nagy segítség

A koronavírus a 65 év felettiekre a legveszélyesebb, közülük többen idősek otthonában élnek. A Porsche Hungária ezért is döntött úgy, hogy ezen intézményeket és lakóit támogassák összesen 20 db ózonos légtisztító és fertőtlenítő berendezéssel. Ez a professzionális eszköz az ózongenerátoros fertőtlenítésen túl egy speciális védőréteget is kijuttat a felületekre, ezzel nagymértékben megnövelve a fertőtlenítés hatásainak hosszútávú fenntartását.

Ha Styevola és Fia Kft-nél szervizelt, akkor Ön is segített!

Az esztergomi Styevola és Fia márkafüggetlen szervize ezúton is köszöni, hogy a kampányidőszakban náluk szervizelték autóikat. Továbbra is várják érintkezésmentes szervizszolgáltatásaikkal a javításra, karbantartásra vagy műszaki és eredetiségvizsgálatra váró járműveket, 25 éves tapasztalattal, a legújabb technológiák javításához szükséges eszközökkel, alkatrészekkel.