Kategóriák: DorogHírekSport

Döntetlen született Szegeden

A rendkívül tartalékos Szeged-Csanád GA az edzőváltáson átesett Dorogot látta vendégül a labdarúgó NB II 16. fordulójában. A második félidőben Germán Tamás hatalmas szabadrúgásgóljával vezetett a hazai együttes, a 83. percben Dlusztus András egyenlített.

Nehéz helyzetben volt a Szeged-Csanád GA a sok hiányzó miatt, ennek ellenére szerzett egy pontot a Dorog ellen. A hazai kapusnak, Varga Bencének nem volt dolga, míg Tulipán Ákosnak kétszer-háromszor is védenie kellett.

A szegedi vezetés a 60. percben jött, amikor Germán Tamás távoli szabadrúgásából a labda a jobb felső sarokba vágódott. A Dorog mindent megtett az egyenlítésért, a hajrára talán el is fáradó Szeged ellen, és a 83. percben Szerencsi bal oldali beadására érkezett Dlusztus András, aki közelről a kapuba bólintott, 1–1.

LABDARÚGÓ NB II – 16. FORDULÓ
SZEGED-CSANÁD GA–DOROGI FC 1–1 (0
–0)
Szeged, Szent Gellért Fórum, 380 néző. Vezette: Szilágyi Sándor (Albert István, Máyer Gábor)
SZEGED: Varga B. – Kárász, Moga, Pejovic, Rózsahegyi – Germán, Gajdos – Varga Sz., Bojtos (Kapic, 67., Andorka, 85.), Lestyán – Dobronoky. Vezetőedző: Dobos Barnabás
DOROG:
Tulipán – Nagyházi (Beke, 61.), Rjasko, Dlusztus A., Papp Á. – Tóth B., Mészáros Á. – Girsik, Kovács M. (Beliczky, 61.), Csillag (Szerencsi, 76.) – Vígh Á. Megbízott edző: Havrán József
Gólszerzők: Germán (60.), ill. Dlusztus (83.)

MESTERMÉRLEG
Dobos Barnabás:
– Az MLSZ-nek az lenne a feladata, hogy egyenlő versenyfeltételeket teremtsen, illetve a fair play-t erősítse. Ez a pandémia alatt nagyot sérült, mert ez a szabály, amely jelenleg működik, nem ezt szolgálja. Egyben szomorú vagyok, hogy a csapatok rossz példát mutatnak. Össze kellene fognunk, és itt kiemelném a Budafok példáját. Mindenki kerülhet ugyanolyan helyzetbe, mint mi. Amúgy nagy gratuláció a szakmai stábomnak és a játékosoknak.
Havrán József:
– Minket is sújt a járvány, sok a nehézségünk, jól jön a szünet. Már az első félidőben el kellett volna döntenünk a meccset, ha akkor betalálunk, elégedett is lehetnék a csapattal . A Szeged a semmiből szerzett gólt, és nagy erőket kellett mozgósítanunk az egyenlítésért.

A mérkőzés részletei>>

Forrás: nemzetisport.hu
Borítókép: Szeged-Csanád Grosics Akadémia Facebook oldala