Az új edző vezetése alatt második győzelmüket is megszerezték a dorogi kézisek

Az új edző vezetése alatt második győzelmüket is megszerezték a dorogi kézisek

Dorog, Hírek, Sport Comments Off 101

Szombaton rendezték meg az NB II női felnőtt bajnokság 7. fordulóját Budapesten. Nagy csatába indultak a dorogi felnőtt női kézilabdások, hiszen a közvetlen előttük álló TFSE csapatához utaztak.

A mérkőzés teljes ideje alatt érezhető volt, hogy mindkét csapat a győzelemért utazott. Az első félidőben fej fej mellett küzdöttek a csapatok, azonban hazai vezetéssel (18 – 15 ) kezdődött a második félidő. A hazaiak újult erővel, maximális erőbedobással kezdték a második játékrészt, a 40. percben már 6 gólos előnyre tettek szert. A dorogiak innen fordították meg a mérkőzést, és egy kiélezett végjátékban egygólos győzelemmel, és újabb 2 ponttal tértek haza.

TFSEDorogi ESE 27 – 28 (15-18)

Összeállítás: Fehér Lilla (kapus), Előd Nikoletta – 8 gól, Sárosi Nanetta – 6 gól, Zahorecz Tamara – 2 gól, Reskó Dszenifer, Tagscherer Katalin – 9 gól, Illés Eszter – 2 gól

Cserék: Pagurka Kornélia (kapus), Reskó Vanessza , Busa Andrea, Hart Brigita, Harmat Eszter – 1 gól, Haskó Judit

Gula Gabriella: “Igazán kiélezett mérkőzésen, a sírból visszahozva sikerült behúznunk a győzelmet, újra erőn felül teljesítve, EGY CSAPATKÉNT küzdve! Mérhetetlenül büszke vagyok az egész csapatra, nagyon jó úton haladunk.”

Ifjúsági mérkőzés:

Váci NKSE II. – Dorogi ESE 39 – 18 (22-6)

Gula Gabriell: “Álmosan kezdtük a mérkőzést, ami sajnos kitartott egészen a mérkőzés végéig. Ennek ellenére nagy öröm számomra, hogy végre kezd összeállni a csapat, lettek új igazolások, azonban sok munka vár még ránk, de bízom a lányokban, hogy megbirkóznak az előttük álló feladattal.”

Összeállítás: Lukács Fanni, Reskó Vanessza – 4 gól, Jármai Eszter – 5 gól, Szakács Ramóna, Bodó Csilla – 1 gól, Fehér Ivett – 2 gól, Nagy Nikoletta – 3 gól, Slájer Hermina Fanni – 3 gól, Vágó Eliza, Lévai Petra

Fotók, forrás: dorogisport.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top