Százezer forint ütheti a markát a nyomravezetőnek

Százezer forint ütheti a markát a nyomravezetőnek

Esztergom, Hírek, Kék hírek, Komárom-Esztergom Comments Off 211

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 100.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki az esztergomi születésű Szél Tamás László ellen.

A Zalaegerszegi Törvényszék Büntetés-végrehajtási csoportja 2017. június 26-án költségvetési csalás bűntett elkövetése miatt nemzetközi elfogatóparancsot bocsátott ki az 56 éves Szél Tamás László ellen, mivel a jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének a letöltését nem kezdte meg.

A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján Szél Tamás László Németországban tartózkodhat.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 100.00 forint, azaz százezer forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki Szél Tamás László felkutatását közvetlenül elősegítő olyan információval szolgált, ami az elfogását eredményezi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.  

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a körözött személlyel, vagy a jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a díjmentesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107-es, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Körözési adatlap>>

Fotó, forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top