Esztergomi és nyergesújfalui tűzoltók munkáját ismerték el

Az 1956-os forradalom és szabadságharc hatvannegyedik, valamint a köztársaság kikiáltásának harmincegyedik évfordulója alkalmából a belügyminiszter és az országos katasztrófavédelmi főigazgató főtanácsosi és tanácsosi címet adományozott az arra érdemeseknek, többen soron kívüli előléptetésben, illetve dicséretben és jutalomban részesültek.

Az országos katasztrófavédelmi főigazgató beosztásában hosszú idő át végzett kiemelkedő munkája elismeréseként dicséretben és jutalomban részesítette Csizmadia Sándor tűzoltó alezredest, a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság osztályvezetőjét.

Pintér Sándor belügyminiszter tűzoltósági főtanácsosi címet adományozott Horváthné Hevesi Marianna tűzoltó alezredesnek, az Esztergomi Katasztrófavédelmi Kirendeltség iparbiztonsági felügyelőjének.

Kiemelkedő tevékenysége elismeréseként az országos katasztrófavédelmi főigazgató soron kívül előléptette tűzoltó főhadnaggyá Hugyecz Ákos tűzoltó hadnagyot, az Esztergomi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság rajparancsnokát.

Megyei igazgatói dícséretben és elismerésben részesült Wernsdörfer Adrienn tű. alezredes, Kiss Zoltán tű. törzszászlós a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi igazgatóság állományából, Jónás József tű. őrnagy valamint Aranyosi József c. tű. őrnagy az Esztergomi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság állományából, Bátorfi Tamás Vilmos c. tű. főtörzsőrmester és Hegedűs Zoltán tű. őrmester a Tatabányai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság állományából, Tóth János Szabolcs c. tű. főtörzsőrmester a Komáromi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság állományából, Nyári Gábor c. tű. főtörzszászlós a Kisbéri Katasztrófavédelmi Őrs állományából.

Megyei igazgatói dícséretben és tárgyjutalomban részesült Molnár János c. tű. főtörzsőrmester és Slezák Ákos tű. őrmester a Tatabányai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság állományából, Selmeczi Ferenc Miklós c. tű. főtörzsőrmester az Esztergomi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság állományából, Buzás István c. tű. főtörzsőrmester a Komáromi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság állományából, Pálfalvi Péter János c. tű. főtörzsőrmester, a Nyergesújfalu Katasztrófavédelmi Őrs állományából és Madari Norbert c. tű. főtörzsőrmester, a Bajna Katasztrófavédelmi Őrs állományából.

Fotó, forrás: komarom.katasztrofavedelem.hu

Facebook hozzászólások

Bejegyzés módosítva 2020-10-27 12:18

dorogimedence.hu

Leave a Comment
Share
Publikálta
dorogimedence.hu

Recent Posts

Egy gólerős csatár és egy hátvéd igazolt a Doroghoz

Két új labdarúgó megszerzését jelentette be Facebook-oldalán a Dorogi FC, ennek értelmében Belényesi Csaba és…

2021-01-19

Esztergomi és dorogi horgászok a világbajnoki csapatban

A Magyar Országos Horgász Szövetség kihirdette az idei világbajnokságra utazó keretet, melyben megyénk három – két…

2021-01-19

Két baleset is történt kedden reggel térségünkben

Január 19-én, kedden reggel Esztergomban és Dorogon is baleset történt. Gányai Balázs rendőr főhadnagy elmondta,…

2021-01-19

Pisztollyal ment strandolni a Palára

Az Esztergomi Járási Ügyészség a lőfegyverrel visszaélés bűntette miatt indult ügyben benyújtott vádiratában fegyházbüntetésre tett…

2021-01-19

Egyre többen horgásznak a megyénkben

Megyénkben tíz százalékkal több állami horgászjegyet adtak el 2020-ban az előző évhez képest – olvasható…

2021-01-19

Egy családi ház egyik helyisége égett Esztergomban

Január 18-án, hétfőn 18 óra körül teljes terjedelmében égett egy családi ház egyik helyisége Esztergomban,…

2021-01-18

(C) 2017-2020 dorogimedence.hu

Hírportálunk sütiket használ, kérjük olvassa el az oldal végén található adatvédelmi tájékoztatónkat!