Kategóriák: HírekProgramokTát

35 éves a Táti Német Nemzetiségi Fúvószenekar

A megalakulásának 35. évfordulóját ünneplő fúvószenekar 2020. október 25-én, vasárnap 16 órai kezdettel jubileumi koncertet ad a Táti Kultúrházban.

Erre, a számukra fontos eseményre meghívták a velük kapcsolatot ápoló állami és társadalmi szervezetek vezetőit, a környékbeli fúvószenekarok, a helyi kulturális csoportok képviselőit. Nagyon remélik, hogy találkozhatnak a még élő alapító tagokkal is.

Szladik Tibor művészeti vezető olyan műsort igyekezett összeállítani, ami illusztrálja az elmúlt öt évben, az Ő irányításával végzett tevékenységüket. A koncert elején egy művel köszönetet mondanak a korábbi tagoknak és az égiek zenekarában játszóknak. A helyi és hazai szerepléseiket a Bulhardt Vilmos által hangszerelt darabokon keresztül mutatják be. A külföldi szerepléseik során és a külföldi zenekarokkal közösen játszott művekből is előadnak néhányat. A koncert utolsó részében pedig a zene szárnyán földrészek, közötti utazásra hívják a közönséget. Természetesen ráadás számok eljátszására is készülnek.

Járványveszély miatt a rendezvény zártkörű, ezért belépés csak meghívóval lehetséges. Pártoló tagjaik, barátaik, ismerőseik és minden érdeklődő részére az interneten élőben fogják közvetíteni az eseményt.

Az élő adás elérhetősége:

A rendezvényt a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat és az Emberi Erőforrások Minisztériuma Emberi Erőforrás Támogatáskezelő szervezete is támogatja.

Megosztás