Kategóriák: DorogHírekSport

Nem tudták elhozni a dorogiak a három pontot Debrecenből

A Labdarúgó NB II 12. fordulójában Bódi Ádám duplájával és Pintér Ádám mesteri csavarásával három góllal legyőzte a Dorogot a DVSC.

A dorogiak másodszor látogattak Debrecenbe ebben a szezonban, hiszen már augusztusban megmérkőztek a DEAC gárdájával, akkor győztesen elhagyva a Nagyerdei Stadiont. Alighanem ők is tisztában voltak vele, hogy ezúttal nehezebb dolguk lesz, hiszen az eddig hazai pályán százszázalékos DVSC ellen léptek pályára. Dzsudzsák Balázs első ízben került be a kezdőcsapatba, mióta visszatért a Lokihoz.

A hazaiak léptek fel kezdeményezőbben, több lehetőséget is kialakítottak az első játékrész első felében. Pontosan a játékrész felénél 20 méteres szabadrúgáshoz jutott a Loki, és a 30. születésnapját a meccs napján ünneplő Bódi Ádám amolyan „bódisan” csavart a jobb sarokba.

A második játékrészben jól tartotta magát a vendégegyüttes, egészen a hajráig. Ferenczi János pontos beadására Bódi érkezett és fejelt a hálóba, második gólját elérvén a saját születésnapján (2–0). Öt perccel a vége előtt még a csereként beállt Pintér Ádám is lőtt egy szép gólt, kialakítva a 3–0-s végeredményt.

DEBRECENI VSC–DOROGI FC 3(10)
Debrecen,
 Nagyerdei Stadion, 2350 néző. Vezette: Takács Tamás (Márkus P., Berényi)
DVSC: Gróf – Poór (Szécsi M., 83.), Kinyik, Pávkovics, Ferenczi – Bódi, Varga J. (Tischler, 73.), Baráth P. (Pintér Á., a szünetben), Dzsudzsák  – Bévárdi (Haris, a szünetben), Sós (Szatmári Cs., 73.). Vezetőedző: Kondás Elemér
Dorog: Tulipán – Nagyházi, Dlusztus, Rjasko, Zabari – Nyíri, Tóth B. (Mészáros Á., 83.), Lénárth, Papp M. (Zuigeber, 72.) – Girsik (Délczeg, 62.), Kovács M. (Vígh, 62.). Vezetőedző: Németh Szabolcs
GÓLSZERZŐK: Bódi (1–0) a 22. percben, Bódi (2–0) a 81. percben, Pintér Á. (3–0) a 86. percben

MESTERMÉRLEG
Kondás Elemér: Masszív ellenféllel találkoztunk, de erre is számítottunk. Kellett a szabadrúgásgól, s még a szünet előtt is akadtak lehetőségeink A csapat sokat dolgozott a győzelemért, s amikor lehetőség adódott, jól is futballoztak játékosaim.
Németh Szabolcs:  A DVSC jó csapat, minőségi játékosállománnyal, ebből adódóan teljesen mások a két együttes céljai. Úgy érzem, nyolcvan percig jól helytálltunk, a hajrában azonban kidomborodott a különbség, de szégyenkeznivalónk nincs, nekünk nem a Debrecent kell legyőznünk!

A mérkőzés ide kattintva nézhető vissza!

Forrás: nemzetisport.hu
Borítókép: mediaklikk.hu