Kategóriák: HírekNyergesújfalu

Veszélyes kátyút tömtek be a Bajna és Bajót közötti úton

Sütő Péter, Nyergesújfalu alpolgármestere október 16-án hívta fel a figyelmet arra, hogy az 1125-ös út 9+200-as szelvényében életveszélyes kátyú található – írja a hidlap.hu

Sütő Péter bejegyzésében arról számolt be, hogy 60 kilométer/órás tempóval hajtott bele a gödörbe és két kereke is kilyukadt. Arról is tájékoztatta a közvéleményt, hogy péntek este mások is pórul jártak az 1125-ös út pusztamaróti elágazás utáni szakaszán. Később frissítette a posztját, miszerint a közútkezelő még péntek este megszüntette az úthibát.

Dr. Völner Pál, a térség országgyűlési képviselője szombaton reggel a közösségi oldalán arról számolt be, hogy a Magyar Közút Nonprofit Zrt. gyakorlatilag azonnal kijavította a Bajót és Bajna közötti útszakaszon keletkezett nagy és veszélyes kátyút.

„Köszönet Sütő Péternek, Nyergesújfalu alpolgármesterének, hogy felhívta az illetékesek figyelmét a problémára! Ez persze csak a gyors hibaelhárítás volt, a teljes útszakaszt fel kell újítani – nemrégiben kértem a Közút vezetőit, hogy minél előbb kezdjék el a felújításhoz szükséges tervek elkészítését.” – írta Esztergom és térségének országgyűlési képviselője.

Forrás: hidlap.hu, Dr. Völner Pál és Sütő Péter közösségi oldala
Borítókép: Sütő Péter

Megosztás