Szétrágta az áruvédelmi etikettet, így lopta el a telefont – VIDEÓVAL

Szétrágta az áruvédelmi etikettet, így lopta el a telefont – VIDEÓVAL

Esztergom, Hírek, Kék hírek Comments Off 189

Vádiratot nyújtottak be azzal a fiatalkorú férfival szemben, aki a mobiltelefont a dobozából úgy vette ki, hogy az áruvédelmi etikettet szétrágta, ezután a telefont zsebébe rejtve fizetés nélkül távozott az esztergomi üzletből.

A vádirat szerint a 2020. július 2-án a fiatalkorú férfi egy esztergomi műszaki üzletben úgy lopott el egy darab 29 999 Ft értékű mobiltelefont, hogy az áru védelmére szolgáló, a dobozon lévő úgynevezett pók etikettet előbb a fogával szétrágta. Ezután a dobozból a telefonkészüléket kivette, a dobozt az áruvédelmi eszközzel együtt az üzlet területén hagyta, a telefont pedig zsebre tette.

A férfi az üzletből fizetés nélkül távozott, ezután észlelte, hogy a biztonsági őr őt figyeli, ezért a telefont az áruház üzletsorán lévő lottózó asztalára letette, majd eltávozott onnan. Az áruház biztonsági őrei a fiatalkorút intézkedés alá vonták és az esztergomi rendőrök kiérkezéséig visszatartották, a telefonkészüléket visszavették.

Az ügyészség a vádiratban indítványozta, hogy a vádemeléskor már nagykorú férfit az Esztergomi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben közérdekű munka büntetésre ítélje.

Forrás, fotó, videó: ugyeszseg.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top