Villanyoszlopnak ütközött, majd elszaladt a helyszínről

Villanyoszlopnak ütközött, majd elszaladt a helyszínről

Hírek, Kék hírek, Kesztölc Comments Off 239

Október 10-én, szombat este villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Kesztölcön, az Akácos utcában. A férfi az eset után elhagyta a helyszínt, majd másnap feladta magát a rendőrségen. Kiderült, hogy jogosítvány nélkül, kábítószer hatása alatt okozta a balesetet.

Gányai Balázs rendőr hadnagy elmondta, hogy a rendőrök kiérkezésekor a gépjármű sofőrje nem tartózkodott a helyszínen. Ezután felkeresték a lakcímén, ahol szintén nem találták meg. Másnap reggel a férfi a Dorogi Rendőrkapitányságon önként jelentkezett és bevallotta a cselekményt. Mint kiderült a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezett, mert korábban eltiltották a vezetéstől. Ez miatt szabálysértési eljárást indítottak ellene. Továbbá kábítószer tesztet is elvégeztek rajta, ami pozitív lett, ezért kábítószer birtoklás miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

Varga Mihály Sebestyén tűzoltó főhadnagy az esethez hozzátette, hogy az ütközés következtében a villanyoszlop eltört. Az esztergomi hivatásos tűzoltók, a kesztölci önkéntesek segítségével drótkötéllel arrébb vontatták a járművet egy füves területre.

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top