A kijárási korlátozást is megszegte a garázda férfi 

A kijárási korlátozást is megszegte a garázda férfi 

Esztergom, Hírek, Kék hírek Comments Off 58

Az Esztergomi Járási Ügyészség a garázdaság vétsége miatt indult ügyben vádat emelt azzal az esztergomi férfival szemben, akit a sértett a hangoskodás befejezésére és hazamenetelre hívott fel, emiatt a férfi megütötte.

A vádirat szerint a férfi 2020. április 18. napján 22 óra 30 perc körüli időben ittasan és hangoskodva sétált az esztergomi utcán. Egy ott lakó férfi a háza előtt felszólította a férfit, hogy a kijárási korlátozást betartva menjen haza, a hangoskodást fejezze be. A férfi ennek nem tett eleget, az őt felszólító férfit vita közben egy alkalommal ököllel az arcán megütötte.

A megütött férfi három szomszédja észlelte a tettlegességet, kimentek az utcára, hogy segítségére legyenek a sértettnek, azonban az elkövető őket többször meglökte.

A megütött férfinak nyolc napon belül gyógyuló sérülése keletkezett, emiatt nem kérte az elkövető megbüntetését.

Az elkövetővel szemben a kijárási korlátozás megszegése miatt az esztergomi rendőrség 50.000 Ft szabálysértési pénzbírságot szabott ki.

Az ügyészség az Esztergomi Rendőrkapitányság nyomozását követően az Esztergomi Járásbírósághoz benyújtott vádiratában arra tett indítványt, hogy a bíróság a férfit tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetésre ítélje.

Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség Sajtó

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top