Ökölütéssel és konyhakéssel szúrva vetett véget a vitának

Ökölütéssel és konyhakéssel szúrva vetett véget a vitának

Esztergom, Esztergom-kertváros, Hírek, Kék hírek Comments Off 107

Az Esztergomi Járási Ügyészség a súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt indult ügyben vádat emelt egy férfival szemben, aki ittas állapotban élettársát ököllel és konyhakéssel megszúrva bántalmazta.

A vádirat szerint a büntetett előéletű férfi és a sértett nő élettársak, Esztergom-Kertvárosban élnek, 2019. szeptember 6-án együtt italoztak. Az esti órákban vitatkoztak egymással, ennek során az ittas férfi előbb ököllel több alkalommal megütötte az arcán, majd egy 20 cm pengehosszúságú késsel a bal combján kétszer-háromszor, a jobb lábszárán kétszer megszúrta a nőt.

A büntetett előéletű férfi ezután bekötötte a sértett sebét. Az ökölütések és szúrások alkalmasak voltak 8 napon túl gyógyuló sérülés okozására.

Az ügyészség az Esztergomi Rendőrkapitányság nyomozását követően az Esztergomi  Járásbírósághoz benyújtott vádiratában arra tett indítványt, hogy amennyiben a vádlott az előkészítő ülésen a bűncselekmény elkövetését beismeri és lemond a tárgyaláshoz való jogáról, úgy őt a  bíróság egy év börtönbüntetésre, és kettő év közügyektől eltiltásra ítélje.

Fotó, forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség Sajtó

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top