Kategóriák: DorogHírekSport

Nem bírt egymással a Dorog és a Szentlőrinc

Szeptember 16-án, szerdán a labdarúgó NB II hétközi, sorrendben 9. fordulójában a Dorogi FC az újonc Szentlőrincet látta vendégül. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, míg a második játékrészben mindkét csapat eldönthette volna a mérkőzést.

Nagy iramban indult a találkozó, de komoly helyzetet egyik csapat sem tudott kialakítani, többnyire a kontrákból veszélyeztettek a csapatok. Az első félidő közepén átvette az irányítást a Dorog, de nem tudta beszorítani a Szentlőrincet.

A fordulást követően hatalmas hazai helyzeteket jegyezhettünk fel, de a vendégek kapusa, Slakta Balázs minden lövést hárított. Néhány perc elteltével magára talált a Szentlőrinc és átvette a játék irányítását. A mérkőzés ezen periódusában többet támadtak a vendégek és veszélyesebbek voltak.

A találkozó hajráját mindkét csapat megnyomta, nagy helyzeteket dolgoztak ki, de a gól ellen „be voltak oltva” a játékosok. Összességében igazságos eredmény született, aminek a vendégek örülhetnek jobban.

A részletes játékmenet ide kattintva olvasható el!

LABDARÚGÓ NB II – 9. FORDULÓ
DOROGI FC–SZENTLŐRINC SE 0–0

Dorog, Buzánszky Jenő Stadion, 600 néző. Vezette: Rúsz Márton (Punyi Gyula, Márkus Péter)
DOROG: Mursits – Nyíri, Berkó, Rjasko, Zabari (Beliczky, 55.) – Zuigeber, Lénárt – Tóth B., Mészáros Á. (Kovács M., 66.), Papp M. – Girsik (Vígh Á., 69.). Vezetőedző: Németh Szabolcs
SZENTLŐRINC: Slakta – Sinkovic (Törőcsik P., 60.), Czuczi, Nagy B. (Vajda R., 60.), Keresztes – Hleba, Kapronczai (Kondor, 83.) – Harsányi I., Havas, Forgács – Sili. Vezetőedző: Marián Sluka

Forrás: nemzetisport.hu
Fotó: Földi Imre (nemzetisport.hu