Kategóriák: EsztergomHírekSport

Egy nap sporttal az egészségért Esztergomban – Mozgásban az erő 2020-ban is!

Ingyenes sportbemutatók, értékes nyeremények, több mint 20 sportág, 30 kiállító és izgalmas programok. 2019 után, idén se hagyd ki szeptember 26-án a Magyar Rendészeti Sportszövetség Mozgásban az erő programsorozatának következő állomását Esztergomban!

Szeptember 26-án (szombat) ismét egy igazán színes sportnap várja az érdekődőket, melyet nem érdemes kihagyni Esztergomban a Rugby Club rendezvényterületén, mert kicsiknek és nagyoknak egyaránt garantált lesz a kikapcsolódás és a szórakozás.

Az egész napos aktív programokra történő bemelegítés 10:00-kor veszi kezdetét. Az izgalmas sportbemutatók és látnivalók mellett olimpikonok, elismert sportolók, sportszövetség vezetők is tiszteletüket teszik az eseményünkön!

Velük találkozhatunk a Sportnapon!

  • Gulyás Péter kézilabdázó (A felnőtt kézilabda válogatottban 2006-tól szerepelt, pályára lépett Európa-bajnokságon, világbajnokságon és olimpián is. 2017-ben jelentette be visszavonulását, azóta a veszprémi utánpótlásban edzőként dolgozik.)
  • Huszti Katalin – Exathlon győztes
  • Bozsik Anna – (háromszoros olimpikon, többszörös sífutó és biathlon országos bajnok sífutó szakedző és nordic walking tréner)
  • Erdős Dániel MDSZ ügyvezető igazgató (Magyar Diáksport Szövetség)
  • Molnár László MDSZ stratégiai igazgató (Magyar Diáksport Szövetség)

Igazán menő díjazás

Aki a Magyar Rendészeti Sportszövetség által biztosított pecsétgyűjtő menetlevelet legalább 20 kiállítóval lepecsételteti, egy sorsoláson vehet részt, melyen értékes ajándékokat nyerhet. A játék részleteiről bővebb információt biztosítanak a helyszínen minden résztvevőknek!

Ingyenes kipróbálási lehetőség

A standoknál sporteszköz bemutatókat és kipróbálási lehetőséget biztosítanak a kiállítók EGÉSZ NAP.

Sportnap kiállítói:

  1. RUGBY
  2. KÉZILABDA
  3. KÉZILABDA
  4. KONDI/WORKOUT
  5. AKADÁLYFUTÁS/EXATHLON – (Exathlon programra előzetes jelentkezés szükséges ITT! VIDEÓ a pályáról itt tekinthető meg)
  6. LABDARÚGÁS
  7. STRANDRÖPLABDA
  8. KOSÁRLABDA
  9. KANGOO/JUMPING
  10. LASER TAG célba lövés
  11. ATLÉTIKA
  12. NORDIC WALKING
  13. SÍELÉS
  14. ÍJÁSZAT
  15. AIKIDO
  16. MOTOCROSS
  17. KICK-BOKSZ
  18. BIRKÓZÁS
  19. JUDÓ
  20. JÓGA
  21. KERÉKPÁROZÁS – Bérkerékpár rendszer városi túravezetéssel (Neuzer Kft) ( A kerékpártúrára előzetes jelentkezés szükséges ITT)
  22. EVEZÉS
  23. KAJAK-KENU
  24. ÚSZÁS
  25. VÍVÁS
  26. SAKK, biliárd, csocsó, kártya – RCH klubterem
  27. ERŐ EMELÉS – SZKANDER
  28. PING-PONG
  29. TÁNC – Carmen Táncegyesület
  30. TÁNC – Mozdulat Táncművészeti Egyesület
  31. KEM Rendőrség
  32. MENTŐ esetkocsi
  33. ELSŐSEGÉLYNYÚJTÁS
  34. KATASZTRÓFAVÉDELEM – Tűzoltóautó, tűzmegelőzési sátor
  35. NEMZETI BŰNMEGELŐZÉSI TANÁCS Bűnmegelőzési kisbusz

Vigyázzunk egymásra

A Covid-19 járványhelyzetre való tekintettel, a Magyar Rendészeti Sportszövetség, az alábbi intézkedéseket hozta annak érdekében, hogy a rendezvény kapcsán a minimálisra csökkentse a koronavírus terjedésének lehetőségét: a rendezvényre történő belépés regisztrációhoz kötött, ahol lázmérőzést és kézfertőtlenítést végzünk minden személynél.

Ugyanitt szájmaszkokat adunk azoknak, akik nem hoztak magukkal. A nap folyamán többször tájékoztatjuk az embereket a vírus megelőzésének lehetőségeiről és felhívjuk a figyelmet az óvintézkedések betartásának fontosságáról, mint pl. szájmaszk használat, kézhigiénia, és megfelelő távolságtartása. A rendezvényre kitelepülő standoknál fertőtlenítőszereket helyezünk ki, melyek az egész nap folyamán használnak a résztvevők. Továbbá tájékoztató táblákat helyezünk ki a rendezvény területén.

Az esemény a Magyar Rendészeti Sportszövetség Mozgásban az erő programjának soron következő állomása.

További információk>>

Megosztás