Kategóriák: DorogHírek

Felütötte a fejét a vírus a dorogi gimnáziumban is

Szülői információk szerint két diák koronavírus-tesztje pozitív lett, akik a dorogi gimnáziumba járnak.

Szintén szülőktől tudtuk meg, hogy a koronavírus-fertőzés két külön osztály diákjait érinti. A két osztály tanulói vélhetően a karantén ideje alatt digitális oktatásban vesznek majd részt.

Múlt hét szombaton számoltunk be róla, hogy egy tanár koronavírus-tesztje pozitív lett a dorogi Zrínyi iskolában. Ott az összes felső tagozatos diákot karanténba helyezték. Az ezzel kapcsolatos részleteket ide kattintva olvashatják el.

Frissítés:

Időközben Dr. Tittmann János, Dorog város polgármestere tájékoztatót adott ki a dorog.hu oldalon, melyet változatlanul közlünk:

„A koronavírus fertőzéssel érintett dorogi iskolákkal kapcsolatban, illetve a dorogi karanténosok létszámáról az alábbi tájékoztatást adta a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Esztergomi Járási Hivatalának Népegészségügyi Osztálya: jelenleg Dorogon 167 fő áll járványügyi megfigyelés alatt.

A Dorogi Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Sportiskolai Általános Iskola egy tanára és a Zrínyi tagintézmény felső évfolyamai (5-8. évfolyam) járványügyi megfigyelés alatt állnak szeptember 4-17-ig, ezekben az osztályokban digitális oktatás folyik.

A dorogi Zsigmondy Vilmos Gimnázium 9.A osztályának tanulói szeptember 4-17-ig, a 10.A tanulói szeptember 11-24-ig állnak járványügyi megfigyelés alatt, az iskolából 1 fő pedagógus szintén karanténba került. Ezekben az osztályokban is digitális oktatás folyik.”

Borítókép: illusztráció

Megosztás