Fuss és segítsd egy mozgássérült kislány gyógyulását!

Fuss és segítsd egy mozgássérült kislány gyógyulását!

Hírek, Sport Comments Off 61

Szeptember 5-én Esztergomtól 10 km-re a Fair Play Sportegyesületet  ismét megrendezni a tavaly is nagy sikert aratott Adrenalin akadályfutó versenyt! De ez a kihívás most nem csak a sportról szól…

Mindenki tudja, hogy a mozgás mennyire fontos egy ember életében, különösen, ha egy gyermekekről van szó, de sajnos vannak, akiknek már egy egyszerű futás is komoly kihívást jelent, hiszen fizikailag képtelenek az aktív mozgásra. A szervezők tudják, hogy sajnos mindenkin nem tudnak segíteni, de ahogy tavaly is, a futóversenyből befolyó összeg egy részét ismét egy mozgáskorlátozott kislánynak, Izsó Veronikának, “a kis Vidám Oroszlánnak (Happy Lion-nak) ajánlják fel”. Veronika, egy 2004-ben született mozgáskorlátozott lány, aki 6 hónapos terhesség után jött a világra, és születésekor csak 940 gramm és 37 centiméter volt. Születését követően agyvérzést szenvedett, mely roncsolta idegrendszere egy részét. Későbbiekben Autizmus spektrum zavart diagnosztizáltak nála. De most Te is segítheted a gyógyulását!

Mi vár RÁD, ha Te is Vera segítői közé szeretnél tartozni?

Hét kilóméteres pálya, három kategória, ahol huszonnyolc akadályon feszegetheted a saját határaidat. Az erdei, mezei pályákon lesz csúszós, mászós, kúszós, bújós, ugrós, lendülős és cipelős kihívás is;) Ez a táv a megépített akadályokkal izgalmas kihívás lesz még a profi indulóknak is. Készülj fel, hogy koszos és sáros leszel, elfáradsz, horzsolásaid lesznek, de közben végig ott lesz a fejedben, hogy mindezt egy igazán nemes célért teszed.

Természetesen a szervezők idén is gondoltak a gyermekekre. A szeptemberi iskolakezdés és tanévnyitó után ez lesz a legemberibb jócselekedet ebben a tanévben! Az 1 km hosszú élményekkel teli pálya akadályait kell leküzdeniük. A kicsik biztosan élvezni fogják a pálya minden feladatát.

Az akadályok rendszeréről, és azok szabályos teljesítéséről a www.adrenaline.hu oldalon tájékozódhatsz.

A verseny Facebook oldalán Zsellér Kitti személyi edző segít abban, milyen gyakorlatokat érdemes elvégezni, hogy a kihívás napján könnyen vedd az akadályokat!

Ti mondtátok:

„Már több akadályversenyen is indultunk, de ezt a jótékonysági cél mellett, a jelmezes futás miatt választottuk. Sokkal több vidámság, szín volt benne, a kreativitás is megmutatkozott. Barlangászokkal, és szuperhősökkel versenyeztünk. A feladatok változatosak voltak, mindenhol bíztattak a segítők. Nekem mégis a célbaérkezés tetszett a legjobban. Nem átlépni kellett, hanem vizes csúszdán érkeztünk be. Így még a futás utáni hűsítőről is gondoskodtak.”

Nem kérdés… Idén legyen ez a Te jócselekedeted, hiszen Verának továbbra is sok fizikai és mentális fejlesztésre, erősítésre van szüksége, életkörnyezetét akadály mentesíteni kell, segédeszközökre van szükség, melyek többségét a családnak kell fizetnie, és ezek meghaladják a család anyagi lehetőségeit. Ezen segíthetsz Te is a versenyen való regisztrációddal, Neked 7 km pálya és 28 akadály, amit ha nem is futsz végig de 2 óra alatt teljesíthetsz, Verának és családjának esély arra, hogy a szükséges kezeléseket megkapják.

A versenyre ide kattintva regisztrálhattok.

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top