Gumibottal verte meg élettársát

Gumibottal verte meg élettársát

Esztergom, Hírek, Kék hírek Comments Off 42

Az Esztergomi Járási Ügyészség a kapcsolati erőszak bűntette és zaklatás bűntette miatt indult ügyben vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki rendszeresen bántalmazta élettársát, egy alkalommal gumibottal ütlegelte, egy alkalommal azért törte el a kezét, mert nem volt elégedett a vacsorával, egy alkalommal azért verte meg, mert nem volt otthon elég alkohol.

A vádirat szerint a férfi ittas állapotban rendszeresen veszekedett élettársával, és szidalmazta őt, illetve azzal fenyegette, hogy elvágja a torkát. A férfi 2018-ban négyszer bántalmazta élettársát, akit  szeptember 1-én tokodi otthonukban gumibottal vert meg, majd a földre került nőt meg is rúgdosta. Az elkövető  2018. október 7-én nem volt elégedett a vacsorával, ezért a nőt az ágyra szorította, és az ujjait feszegette, továbbá azzal fenyegette meg, hogy elvágja a nyakát, ha feljelentést tesz. A sértettnek ekkor bal kézcsonttörése keletkezett. A férfi 2018. október 25-én azért veszekedett élettársával, mert mire hazaért, nem volt elegendő alkohol otthon. Ekkor a férfi felpofozta a nőt, aki félelmében a konyhaasztal alá bújt. Később a férfi egy ajtólapot csapott rá a sértettre, aki az udvarra is követte a férfit, hogy kibékítse, azonban a férfi egy halkiemelőháló nyelével fejen ütötte.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a férfit börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra ítélje.

Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség Sajtó

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top