Kategóriák: Hírek

Magyarországon is elérhető a TerraClean motortisztítás, részecskeszűrő tisztítás

A járműveket belülről is tisztítani szükséges bizonyos időközönként. Erre a feladatra egy tisztító szolgáltatást is igénybe vehetünk. Egy olyan szolgáltatást, amely a járművek tisztításával foglalkozik. Ilyen például a TerraClean is.

A TerraClean nem csak Kanadában, az Egyesült Államokban, hanem Európában, így Magyarországon is elérhető. A szolgáltatás autószervizek és mobilszolgáltatók hálózatán keresztül érhető el.

A TerraClean motortisztító szolgáltatást is vállal, amely során a motorban felhalmozódott karbon és egyéb szennyeződéseket és lakkokat távolítják el, mégpedig úgy, hogy a TerraClean tisztítóberendezést az autó motorjához csatlakoztatják és átveszik a tüzelőanyag ellátást, mellyel járatják egy meghatározott ideig, általában 45 percig.

Miért van szükség bizonyos időközönként, egy évben legalább egy alkalommal motortisztításra? A motor rendszeres tisztítása sokkal hatékonyabbá teszi a járművet, csökkenti az üzemanyag fogyasztást, kevesebb lesz a károsanyag – kibocsátás. A tisztítással az autó alkatrészeinek élettartama megnövekszik, ami viszont az üzemelési költségeket minimalizálja.

A TerraClean egy remek szolgáltatást nyújt az autók számára, hiszen első lépésként alaposan megvizsgálják a gépjárművet, majd felmérik az esetleges hibákat, majd a TerraClean tisztítási technológiájának segítségével újra formába hozzák az autót. A TerraClean nem csak motortisztítást vállal, hiszen egyéb tisztítóberendezésekkel is rendelkeznek. A tisztítással nem csak a hibákat lehet felszámolni, hanem egyfajta prevencióként is szolgál, hiszen a rendszeres tisztítással a nagyobb problémákat lehet megakadályozni.

A TerraClean tisztító eljárásával a szívócsövet szabadítják meg a lerakódásoktól, illetve átalakítják a DPF (részecskeszűrő) és az EGR rendszerben felgyülemlett lerakódásokat. A DPF részecskeszűrő tisztítás, leszerelés nélküli eljárás, amelynek hatására a hibásan működő DPF szűrő ismét új életre kel.

A tisztítási szolgáltatás körébe tartozik a szívó szeleptisztítás is, amely a motorok szívó oldalon keletkező karbonlerakódásait kezeli.  Az EGR szelep és rendszer tisztítás pedig egy hatékony és gyors megoldás az EGR szeleppel szerelt gépjárművek problémájára, amit a felgyülemlett koromlerakódás okoz.

A TerraClean tisztító szolgáltatásának köszönhetően a hengerek hibája teljesen megszűnik és a gépjármű teljesítménye jelentősen javul. A karbon lerakódások eltávolításával pedig az autó közvetlenebbül reagál a gázadásra. További előny még, hogy a szívóoldal levegőáramlása is javul.

Miért olyan egyedi a TerraClean szolgáltatása? Speciális üzemanyagot használnak tisztítószerként, az eredmények azonnaliak, idő és költséghatékony megoldást nyújtanak, a kezelés végére hibakód mentességet biztosítanak és az eljáráshoz nem kell különösebben szétszerelni a gépjárművet.

Az EGR szelep hiba sem jelenthet gondot, hiszen a TerraClean az EGR szelep és rendszer tisztítást is gyorsan és hatékonyan végzi el. A szabadalmazott EGR tisztító berendezéssel garantáltan eltávolítják a rendszer elemein felgyülemlett korom lerakódásokat.

Megosztás