Forgalomkorlátozás lesz hétfőtől a Dobogókői úton

Forgalomkorlátozás lesz hétfőtől a Dobogókői úton

Esztergom, Hírek Comments Off 121

Burkolatjavítást végeznek a következő napokban a 1111-es jelű Dobogókői úton, ezért forgalomkorlátozásra kell készülni – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. vasárnap az MTI-vel.

A közlemény szerint hétfő reggeltől szerda délutánig dolgoznak a szakemberek a dobogókői úton, ezért váltakozó irányú forgalomirányításra kell készülni. Azt javasolják, hogy az arra közlekedők, ha tehetik, válasszanak alternatív útvonalat.

Emlékeztettek: a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az elmúlt években szoros együttműködésben segítette a Tour de Hongrie szervezőinek munkáját. Évek óta úgy ütemezik be a javítási, felújítási munkákat, hogy a legnagyobb hazai kerékpáros körverseny ideje alatt is megfelelő minőségű szakaszokon mérkőzhessenek meg egymással a versenyzők.

Az idén augusztus 29-én kezdődő verseny előtt Esztergom térségében több szakaszon is nagy erőkkel dolgozik majd a Magyar Közút. Az elmúlt hetekben több szakaszon végeztek burkolatjavítási munkákat. A 11-es főúton jelenleg 5 kisebb szakaszon, Pilismarót és Esztergom között van kijelölt munkaterület – áll a közleményben.

Forrás: Magyar Közút / MTI

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top