Kategóriák: Hírek

Ezek a legszebb tóparti esküvői helyszínek Dorog közelében

Az esküvő szervezésének első lépése mindig a helyszín kiválasztása kell, hogy legyen. A párok nagy része szeretne otthonához közeli helyet találni, amivel saját maguk, illetve a vendégek dolgát is megkönnyítik. Szerencsére a Dorogi-medence és környéke bővelkedik szebbnél szebb lehetőségekben, akkor is, ha az ifjú pár álmainak középpontjában a vízparti ceremónia áll. Listánk bemutatja, melyek a legszebb tóparti esküvői helyszínek 45 km-es távolságban.

Cikkünk létrejöttében az Esküvő Online esküvőszervező platform adatbázisa volt segítségünkre, ahol a keresési szűrők beállításával gyerekjáték a Dorog közeli helyszínek és szolgáltatók felkutatása.

Nem kell órákat utazni a legszebb tóparti esküvői helyszínekért

LógaTó, Dorog-Esztergom

Dorog és Esztergom határában, a LógaTó területén elhelyezkedő rendezvényközpont remek megoldást kínál a házasulandó pároknak. A helyszínen lehetőség van a ceremónia lebonyolítására és a lakodalom megtartására, rossz idő esetén pedig benti terem is rendelkezésre áll.

Rétespajta és Apartmanház, Neszmély

Egy kicsit távolabb, a 35 km-re fekvő Neszmélyen található a Rétespajta és Apartmanház. Igazi vidéki hangulat, csodás tavacska és persze megannyi rétes fogadja itt az ifjú párokat. A hangulatos helyszínen hagyományos parasztlakodalom, de akár tematikus esküvő is rendezhető.

Egy kicsit ugyan kilóg a tóparti esküvői helyszínek sorából, hiszen a Duna mellett fekszik, de a romantikus vízparti hangulat ugyanúgy adott.

Teleki-Tisza-kastély, Nagykovácsi

Azok számára, akik kastélyban szeretnék kimondani az Igent, a Nagykovácsiban található Teleki-Tisza-kastély lehet a tökéletes megoldás. A történelmi környezetben a megtestesült eleganciát sugallhatja a Nagy Nap minden pillanata, de a természet szerelmeseinek az ősfás park és a gyönyörű tavacska rabolhatja el a szívét.

Pálma Rendezvényház, Tata

Alig több, mint 40 km-re található a tatai Pálma Rendezvényház több helyszínnel és stílussal. A kültéri-és beltéri helyszíneket egyaránt kínáló Rendezvényházban az exkluzív esküvőtől a bohémig minden megvalósulhat. A tóparti ceremóniára vágyó párok pedig a Zsigmond bástyánál mondhatják ki a boldogító Igent.

Békástó Panzió, Diósjenő

Kicsit ugyan messzebb, de még mindig egy órán belül elérhető Diósjenő, valamint a Békástó Panzió. A távolságért pedig kárpótol, hogy a tóparti esküvői helyszínek megszokott hangulata mellett itt a Börzsöny látképe teszi még festőibbé a környezetet.

Az esküvői szolgáltatók keresése

A helyszín kiválasztása után kezdődhet a szervezés nagyobb része: megtalálni a közelben lévő megbízható szolgáltatókat. Az interneten böngészve, egyesével átfésülve az oldalakat ez rendkívül sok időt és energiát vesz igénybe. Ebben segít az Esküvő Online, mely az ország legnagyobb szolgáltatói adatbázisát kínálja az esküvőt tervező pároknak. Az oldalon a menyasszonyi ruhaszalonoktól a catering cégeken át a lufihajtogató művészig minden megtalálható – többek között a fenti helyszínek mindegyike is, ráadásul közvetlen lehetőség van a kapcsolatfelvételre és ajánlatkérésre. Az Esküvő Online-on keresztül esküvőt szervező párok nagy örömére további hasznos funkciók is elérhetőek, mint a költségtervező, az ültetési rend tervező, az italkalkulátor, sőt, akár saját esküvői honlap készítése.

Megosztás