Megütötte és megöléssel fenyegette élettársát

Megütötte és megöléssel fenyegette élettársát

Hírek, Kék hírek Comments Off 35

Az Esztergomi Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntettének kísérlete, valamint zaklatás bűntette miatt emelt vádat azzal a más ügyben letartóztatásban lévő férfival szemben, aki megöléssel fenyegette, majd megütötte gyermeke édesanyját. 

A vádirati tényállás szerint bár a férfi és a sértett kapcsolata rossz volt a nő nem merte elhagyni a vádlottat, mivel a férfi többször megfenyegette azzal, ha megteszi, akkor megöli őt és a családját is. 2019. június 15. napján az esti órákban, lábatlani otthonukban a vádlott megfenyegette a sértettet azzal, hogy „Kiverem a fogad és mosolyt vágok az arcodba!”, majd távozott a lakásból. Ezt kihasználva a sértett a vádlottal közös gyermekével együtt elköltözött az édesanyjához, azonban a vádlott oda is követte és 2019. július 9. napján a kora reggeli órákban a házból kilépő sértettet egy alkalommal arcon ütötte.

Az erőszakos többszörös visszaeső vádlottal szemben most emelt vádat az ügyészség és a vádiratban indítványt tett arra is, hogy a bíróság fegyházbüntetést szabjon ki vele szemben azzal, hogy feltételes szabadságra nem bocsátható.

A vádlott ezért a tettéért erőszakos többszörös visszaesőként akár közel 9 év fegyházbüntetést is kaphat.

Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség Sajtó

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top