Kategóriák: HírekKék hírek

Letartóztatták a sárisápi sorozatbetörőt

Az Esztergomi Járási Ügyészség lopás bűntette miatt indult büntetőügyben indítványozta annak a férfinak a letartóztatását, aki 2020. július 25-én az éjjeli órákban egy Dorog térségében található faluban lévő ingatlan udvaráról különböző dolgokat tulajdonított el.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2020. július 25-én az éjjeli órákban egy Dorog térségében található faluban lévő ingatlan udvara a hátsó kerítés fogóval történő kivágása után bement és onnan többek között fűkaszát, horgász széket, akkumulátort, gépkocsi felniket, benzinmotoros rollert tulajdonított el.

Az ügyészség indítványozta a férfi letartóztatásának elrendelését, tekintettel arra, hogy vele szemben megalapozottan feltehető, hogy szabadlábon hagyása esetén a tanúkat jogellenes befolyásolná, tárgyi bizonyítási eszközöket rejtene el, ezzel a bizonyítást veszélyeztetné, valamint szabadságvesztéssel büntetendő újabb, hasonló bűncselekményt követne el.

Az Esztergomi Járásbíróság nyomozási bírája az ügyészi indítványnak helyt adott és annak megfelelően egy hónap időtartamra elrendelte a gyanúsított letartóztatását.

Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség Sajtó / police.hu

Fotó: police.hu

Megosztás