Kategóriák: DorogHírekSport

Legyőzte a Soroksárt a Dorog

Augusztus 5-én, a Labdarúgó NB II második fordulójában a Dorogi FC vendége a Soroksár SC volt.

A Dorogi FC labdarúgói nagy elánnal vetették bele magukat már a mérkőzést megelőző bemelegítésbe – érezték, nem eshet meg velük még egyszer, hogy a múlt vasárnapihoz hasonló vereségbe szaladjanak bele.

Már a 26. percben vezetett a Dorog, hiszen Girsik Áront egy labdaszerzést követően ugratta ki Berkó a bal oldalon, a támadó az ötös sarkához érve bal lábbal, nagy erővel lőtte meg a labdát, amely a léc érintésével a kapu bal oldalába vágódott.

A félidőben mindössze egyetlen változtatás történt, Korozmán helyére Lovrencsics Balázs állt be a Soroksárba. A dorogiak először a 61. percben cseréltek, Szerencsi állt be a mérkőzés eddigi egyetlen gólját szerző Girsik helyére.

Habár a játék többi részében lehetett volna még esélye a Soroksárnak, érdemben nem tudtak gólhoz jutni, így a 90. percnél továbbra is 1-0-ra vezetett a Dorog. A soroksáriaknak nem volt elég a plusz 4 perc hosszabbítás sem, így győzelmet ünnepelhettek a dorogiak.

DOROGI FC–SOROKSÁR SC 1–0 (1–0)

Dorog, Buzánszky Jenő Stadion, 620 néző Vezeti: Görög Márió (Becséri Gergely, Rózsa Dávid)

Dorog: Mursits – Nyíri, Ryashko, Berkó, Zabari – Tóth B., Lénárt – Beliczky (Vígh Á., 77.), Kovács M. (Mészáros Á., 68.),  Papp M. – Girsik (Szerencsi, 61.)Vezetőedző: Németh Szabolcs
Soroksár: Varga Á. – Bene M., Gengeliczki, Valencsik, Pászka – Gyömbér, Huszák – Orosz M., Korozmán (Lovrencsics B., a félidőben), Szerető (Csernik, 80.) – Magyari (Gárdos, 64.) Vezetőedző: Lipcsei Péter
Gólszerző: Girsik (26.)

Forrás: nemzetisport.hu / dorogimedence.hu