Erős csapattal indult a KEMHESZ az országos horgász csapatbajnokságon

A hétvégén rendezik a szegedi Matyi-éren a Magyar Országos Horgász Szövetség legnagyobb versenyét, a tagszövetségek csapatainak országos bajnokságát. A 160 induló között ott van megyénk 8 fős csapata is. Tavaly a KEMHESZ horgászai a hatodik helyen zárták az országos versenyt és idén is jó szereplésre számítanak.

Csütörtökön a szabadon választott, majd pénteken a kötelező edzésen gyakoroltak a csapatok, a lehetőséggel minden induló élt. Tagszövetségenként nyolc főből ál egy csapat, a négy felnőtt mellett egy-egy versenyző szerepel az U15, az U20 és U25-ös korosztályból, valamint egy női tag teszi teljessé a társaságot.

A kétszer négy órás versenyre szombaton és vasárnap kerül sor, a horgászatot kétórás felkészülés és tíz perces etetés előzi meg. A versenyzők csak finom szerelékkel, úszóval foghatnak halat, a különféle technikákról mindenki saját maga dönthet.

A KEMHESZ csapatát Szerencse Zoltán vezeti, a gárdát erősíti a világ és magyar bajnok Csőregi Balázs, valamint Nagy Hunor magyar válogatott, ők mindketten az esztergomi Vasas Horgászegyesület tagjai, vagy Iglódi Réka, aki az egyéni országos bajnokságban a nyolcadik helyen áll. A csapat segítői között több olyan horgász található, aki ismeri az itteni vizet és eredményesen szerepelt a Matyi-éren rendezett versenyeken, mint például Szász Attila, aki megnyerte a Maros Mix Kupát.

A versenyzők névsora: Csőregi Balázs, Csőregi Ferenc, Iglódi Réka, Kovács Marcel, Nagy Hunor, Sasvári József, Szalai Tamás, Vörös Renátó.

Fotó, forrás: KEMHESZ

Facebook hozzászólások

Bejegyzés módosítva 2020-07-25 10:42

dorogimedence.hu

Leave a Comment
Share
Publikálta
dorogimedence.hu
Kulcsszavak horgászatsport

Recent Posts

Ittasan törte össze magát Dorogon

Az esztergomi rendőrkapitányság járőrei személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek 2020. szeptember 25-én,…

2020-09-26

Ahol egy csoda vár: Körtúra a Biharban

Lieber Tamás “Mesélő tájak és formák – Egy fotó és ami mögötte van” című sorozatának…

2020-09-26

Forgalmi rend változás Dorogon

Az új dorogi körforgalom építése miatt szeptember 28-ától félpályás útzárat vezetnek be az Esztergomi úton.…

2020-09-25

Áthelyezik a Pihenő bányászt

Dorog város Képviselő-testülete a szeptember 25-ei testületi ülésen döntött arról, hogy áthelyezik Kucs Béla, Pihenő…

2020-09-25

Súlyosan elhanyagolta a rövid láncon tartott kutyáját

Az Esztergomi Járási Ügyészség az állatkínzás bűntette miatt indult ügyben vádat emelt azzal a  férfival…

2020-09-25

Esős idő esetén is megtartják a sportnapot és a lecsófesztivált

Idén sportágválasztóval egybekötött lecsófesztivált és lecsófőző versenyt szerveznek szeptember 26-án, Esztergomban a Rugby Club Hostel…

2020-09-25

(C) 2017-2020 dorogimedence.hu

Hírportálunk sütiket használ, kérjük olvassa el az oldal végén található adatvédelmi tájékoztatónkat!