Kategóriák HírekKék hírek

Megöléssel fenyegette élettársát és anyósát

Az Esztergomi Járási Ügyészség a zaklatás bűntette és súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt indult ügyben vádiratot nyújtott be azzal a többszörös visszaeső férfival szemben, aki az élettársát fenyegette megöléssel, egy ízben sérülést okozva bántalmazta is.

A sértett nő évekig nem merte megszakítani az élettársi kapcsolatát, mert a férfi többször is kijelentette neki, ha megteszi, megöli a sértett családját. A férfi 2019. június 15. napján a lábatlani lakóhelyükön a fogai kiverésével fenyegette meg sértettet. A nő megvárta, amíg a férfi távozik a lakásból, ezután a közös kiskorú gyermekekkel hazaköltözött az édesanyjához.

A férfi még aznap éjjel megjelent az anyósa házánál, és a sértettet szidalmazva megöléssel fenyegette őt és rá tekintettel az anyját.

Ezt követően a férfi 2019. július 09. napján kora reggel ismét megjelent az anyósa háza előtt, ahol a házból kilépő volt élettársát egy alkalommal arcon ütötte, ezzel neki nyolc napon belül gyógyuló ajaktáji duzzanatot okozott, az erőbehatás alkalmas volt súlyosabb sérülés okozására.

Az újabb vádemelést megelőzően a férfival szemben az ügyészség zaklatás vétsége és magánlaksértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot, mert a férfi 2019. június 16-án, éjjel megjelent az anyósa lábatlani házánál, ahol az utcai kaput berúgta, bement az udvarra, ahol az ajtón dörömbölt, és hangosan trágár módon szidalmazta anyósát, a ház ablakán lévő redőnyt ütötte, az ablakot betörte, eközben félelemkeltés céljából azzal fenyegette meg, hogy megöli. Ezt követően a férfi 2019. július 3-án késő este ismét megjelent a sértettnél, a korábban megrongált, csukott – de nem zárt – kapun keresztül, engedély nélkül bejutott az udvarra, ahol dörömbölt, üvöltözött és ismét megfenyegette az anyósát azzal, hogy megöli.

A korábbi vádemelésről a http://ugyeszseg.hu/az-anyosat-fenyegette-a-ferfi-vademeles/ oldalon adott ki sajtóközleményt az ügyészség.

Az ügyészség az újabb vádiratban indítványozta azt, hogy a bíróság a két ügyet egyesítse, amelyet követően a vádlottat fegyházbüntetésre és közügyektől eltiltásra ítélje.

Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség Sajtó

Facebook hozzászólások

Bejegyzés módosítva 2020-07-21 09:40

dorogimedence.hu

Leave a Comment
Share
Publikálta
dorogimedence.hu

Recent Posts

Dorog város és a Richter vezetői találkoztak

Szeptember 17-én Garai Zoltán főmérnök meghívására a Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepére látogatott Dorog város…

2020-09-22

Próbára bocsájtotta a bíróság a lovasíjászt

A foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádirata…

2020-09-22

Évekig bujkált külföldön a dorogi rabló, hat évet kapott

Az Esztergomi Járási Ügyészség vádirata alapján a bíróság jogerősen hat év fegyházbüntetésre ítélte azt a…

2020-09-22

Öt alkalommal is lopott egy dorogi áruházból

A dorogi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát a 36 éves tettes ellen, aki a gyanú…

2020-09-22

Szombaton újra Esztergomban a Sörgyári…

Sörgyári... Igazi Hrabal-i életérzés az esztergomi Bubik Színpadon szeptember 26-án, szombaton 19.30-kor. Színlap: Hrabal édesanyja…

2020-09-22

Magasabb dan fokozatot kaptak

Szeptember 19-én, szombaton tartotta meg az esztergom-kertvárosi Fighting Kempo Pokorni Team Sportegyesület a Dan vizsgáját.…

2020-09-22

(C) 2017-2020 dorogimedence.hu

Hírportálunk sütiket használ, kérjük olvassa el az oldal végén található adatvédelmi tájékoztatónkat!