Utcán verte meg barátnőjét

Utcán verte meg barátnőjét

Esztergom, Hírek, Kék hírek Comments Off 154

Pénzbüntetésre ítélhetik azt a férfit, aki szóváltást követően a nyílt utcán lökdöste, majd ruhájánál fogva megragadta és legalább ötször tenyérrel arcon ütötte barátnőjét Esztergomban.

Engedjék meg, hogy tájékoztatást adjak arról, hogy a garázdaság vétsége miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádemeléséről.

A vádirat szerint a férfi  és a vele párkapcsolatban álló nő 2020. március 12. napján a délutáni órákban együtt italoztak az esztergomi presszóban, ahol szóváltásba keveredtek egymással, majd távoztak az italozóhelyről.

Az ittas állapotban lévő  férfi az utcán haladva tovább veszekedett az ugyancsak ittas állapotban lévő nővel, akit lökdösött, a ruhájánál fogva rángatott és legalább 5 alkalommal tenyérrel az arcán megütött.

Az eseménynek szemtanúi voltak a buszvégállomáson tartózkodó személyek, közöttük több gyerek is, akik éppen az iskolából tartottak hazafelé.

A nő a bántalmazás során 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, magánindítványát nem terjesztette elő.

A férfi egyszer volt büntetve, őt a bíróság 2018-ban kábítószer birtoklás vétsége miatt 400.000 Ft pénzbüntetésre ítélte.

Az Esztergomi Járási Ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a bíróság a férfit tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetésre ítélje.

Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség Sajtó

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top