Kategóriák: Hírek

Hagyaték felvásárlás – ismeri örökölt régiségei valós értékét?

Csak kevesen tudják, hogy a generációkon keresztül dédelgetve őrzött régiségek micsoda eszmei értékkel rendelkeznek. Egy nagy tapasztalattal rendelkező becsüs által elvégzett értékbecslés nagyszerű alkalom lehet arra, hogy megismerjük antikvitásaink valós értékét.

Hogyan történik a felvásárlás?

Napjainkra a régiség felvásárlás menete átalakult, hiszen az értékbecslések többsége az online térben történik, ugyanis egy elektronikusan megküldött leírás és fotó kellő előzetes információt adhat az ármegállapításhoz. Az antikvitások felvásárlásának következő lépésében az értékbecslők gyors és rugalmas időpontot kínálnak a személyes szemrevételezésre. Amennyiben helyszíni ajánlat születik a szóban forgó darabokra, akár azonnal és készpénzben történhet meg a műtárgyak felvásárlása.

Milyen régiségek kerülhetnek szóba?

A hazai műkincspiac igazán stabil és kiszámítható, így a műkincsgyűjtők folyamatosan újabb és újabb darabok után kutatnak. Elsősorban az antik és kortárs festmények, bútorok, arany és ezüst ékszerek, órák és különféle porcelánok tartoznak a legkeresettebb darabok közé.

Mitől függ a hagyatékok értéke?

Az antikvitások értékét számos tényező befolyásolja, elsősorban a műtárgyak állapota, stílusa és kora a legfontosabb árképző szempont. Fontos azonban tudni, hogy minden tárgy egyedi elbírálás és értékbecslés alá esik, így további információk nélkül többnyire lehetetlen megállapítani a régiség értékét.

A cikket a Budapest Antik támogatta. A budapesti galéria szakemberei ingyenes értékbecslést és készpénzes hagyaték felvásárlást végeznek az ország teljes területén. Ha biztonságban és megbízható kezek között szeretné tudni hagyatékait, keresse fel a galériát a következő elérhetőségek egyikén:

Weboldal: www.keszpenz-azonnal.hu

Telefonszám: 06302346820

E-mail: budapestantik@keszpenz-azonnal.hu

Megosztás