A szórakozóhelyeket ellenőrizték a rendőrök

A szórakozóhelyeket ellenőrizték a rendőrök

Esztergom, Hírek, Kék hírek, Nyergesújfalu Comments Off 152

A szórakozó- és vendéglátóhelyeken tartottak ellenőrzést 2020. július 4-én, szombat éjszaka az esztergomi rendőrök.

Az esztergomi lakosok szubjektív biztonságérzetének fokozása érdekében öt helyen, míg Nyergesújfalu területén három szórakozóhelyen lehetett nagyobb rendőri jelenléttel találkozni ezen a nyári éjszakán. Az egyenruhások mellett ugyanis a civil ruhás nyomozók is megjelentek a népszerű szórakozóhelyeknél 2020. július 4-én az esti óráktól egész hajnalig.

Az akciónak a közrend és a közbiztonság fenntartása mellett elsősorban a körözött személyek kiszűrése, a fiatalkorúak alkoholfogyasztásának ellenőrzésére, kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények megelőzése és felderítése, valamint a külföldi állampolgárok jogszerű tartózkodásának az ellenőrzése volt a célja.

A bűnügyi és rendészeti ellenőrzés során a rendőrök összesen 369 személyt igazoltattak, és               3 főtt állítottak elő, akik hitelt érdemlően magukat igazolni nem tudták. A közúti közlekedésben résztvevők közül 3 sofőrt figyelmeztettek, a jármű műszaki állapota miatt 4 esetben tettek szabálysértési feljelentést engedély nélkül átalakított jármű, engedély nélküli vezetés, valamint a szórakozóhely nyitva tartásával kapcsolatos szabálysértés miatt. Egy esetben szabtak ki közigazgatási bírságot, és egy ittasan közlekedő kerékpárossal szemben is intézkedtek.

A lakosság közbiztonságérzetének javítása érdekében az év során többször lehet számítani hasonló jellegű ellenőrzésekre.

Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtó

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top