Három baleset is történt térségünkben

Vasárnap este Táton ütközött össze két autó, hétfő hajnalban Dorogon, a Bécsi úton gázoltak el egy vaddisznót, hétfő reggel pedig Neszmély és Süttő között történt hármas karambol.

Július 5-én, vasárnap este 8 óra körül két személygépkocsi ütközött össze Táton. A rendőrség szóvivője elmondta, hogy a vétkes sofőr az Esztergomi út irányából a Vasút köz felé közlekedett, amikor az 1119-es útra kívánt volna lekanyarodni, viszont a szemből érkező, szabályosan közlekedő gépjárműnek nem biztosított elsőbbséget, ezért összeütköztek. A vétlen sofőr és utasa az eset során megsérült, őket a mentők szállították el.

Július 6-án, hétfőn hajnalban fél 4 körül vadgázolás történt Dorogon a 10-es úton. A rendőrség szóvivője elmondta, hogy Dorog és Tokodaltáró között – a dorogi benzinkúthoz közelebb – egy kis vaddisznó szaladt át az úton, amelyet egy arra közlekedő autós nem észlelt, ezért elütötte. Az eset során a gépjárműben anyagi kár keletkezett.

Július 6-án, hétfőn reggel három gépkocsi ütközött össze Neszmély és Süttő között, a 10-es főúton, a vasúti átjárónál. Az esethez a komáromi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik elvégezték a műszaki mentést. A rendőrség szóvivője elmondta, hogy a mentés idejére lezárták az említett útszakaszt. Az eset során anyagi kár keletkezett, személyi sérülés nem történt.

Borítókép: K. Dávid (táti baleset)