Lopott tankolókártyát használtak Esztergomban

Lopott tankolókártyát használtak Esztergomban

Esztergom, Hírek, Kék hírek Comments Off 87

Az esztergomi nyomozók három személyt hallgattak ki gyanúsítottként, akik egy cég tankolókártyájával rendszeresen vételeztek üzemanyagot.

Feljelentés alapján eljárás indult ismeretlen tettes ellen, aki 2020. február 29. és április 5. között egy kft. gépkocsijához tartozó üzemanyagkártyát az egyik esztergomi üzemanyagtöltő állomáson többször is használt. Az esztergomi rendőrök a bevezetett nyomozati cselekmények során az elkövetőket azonosították, és 2020. július 2-án a rendőrkapitányságra előállították. Még aznap gyanúsítottként kihallgatták a 33 éves ausztriai, egy 41 és egy 36 éves esztergomi lakost. A gyanú szerint a társaság tagjai ismerték egymást, akik közül egyikük a kft. alkalmazásában állt és így jutott a tankolókártyához. Eljárás során a nyomozók lefoglalták a tankolókártyát, egy tehergépkocsit, műanyag kannákat, és több bizonylatot.   

J. Tamás ellen sikkasztás bűntett, D. Levente és P. János ellen készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés, valamint orgazdaság vétség elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

Fotók, forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top