Letartóztatták a kettős gyilkosság gyanúsítottját

Letartóztatták a kettős gyilkosság gyanúsítottját

Hírek, Kék hírek Comments Off 293

Tegnap számoltunk be róla, hogy kihallgatható állapotba került az a 26 éves férfi, aki a gyanú szerint lánytestvérét és sógorát Süttőn megölte, ezt követően pedig holttestüket felgyújtotta. Június 25-én, a gyanúsított letartóztatását a Tatabányai Járásbíróság egy hónap időtartamra elrendelte.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indítványára a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája 2020. június 25. napján elrendelte annak a fiatal férfinak a letartóztatását, aki Komárom-Esztergom Megye egyik településén 2020. május 16. napján 00 óra 57 percet megelőző időben megölte lánytestvérét, valamint sógorát, ezt követően pedig a holttesteket meggyújtotta.

A megalapozott gyanú szerint a férfi Komárom-Esztergom Megye egyik településén található családi házban 2020. május 16-án 00 óra 57 percet megelőző időben 36 késszúrással, illetve vágással megölte sógorát, és 19 késszúrással, vágással megölte nővérét. Mindkét sértett a késszúrások okozta sérülések következtében vesztette életét. Ezt követően a gyanúsított a holttesteket benzinnel átitatott rongyokkal letakarta, az ingatlanban benzint locsolt szét és azt meggyújtotta, melynek következtében az ingatlanban tűz keletkezett, amelyben a gyanúsított is másodfokú égési sérüléseket szenvedett a kezén, lábán és arcán, ezért a mentőszolgálat munkatársai a budapesti Honvédkórházba szállították.

A férfit több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének megvalósítása miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó hatóság.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indítványával egyezően a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája a gyanúsított letartóztatását egy hónap időtartamra elrendelte, tekintettel arra, hogy vele szemben megalapozottan feltehető, hogy szabadlábon hagyása esetén szabadságvesztéssel büntetendő újabb bűncselekményt követne el, valamint a büntetőeljárásban elérhetetlenné válna, megszökne.

Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség Sajtó
Fotó: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top