Esztergomi sikerek a megyei horgászverseny döntőjében

Esztergomi sikerek a megyei horgászverseny döntőjében

Esztergom, Hírek, Komárom-Esztergom, Sport Comments Off 111

A hétvégén tartotta a Komárom-Esztergom Megyei Horgászegyesületek szövetsége a 43. Országos Ifjúsági és Serdülő Horgászvetélkedő megyei döntőjét. A fiatal horgászokat megmozgató, nagyszabású rendezvényen összesen 51 versenyző indult, köztük 13 leány.

A Szőnyi Dolgozók Sporthorgász Egyesülete volt a rendezvény házigazdája. A Szőnyi Kórház-tavon 16 egyesület ifjúsági és serdülő versenyzői mérkőztek meg négy versenyszámban (szellemi vetélkedő, barkácsolás, célba dobás, kishalfogás). A megyei szövetség ebben az esztendőben először hirdette meg az ivadék korcsoport versenyét a 2010. után születettek számára, ebben a kategóriában 17 kisgyerek indult.

A kishalfogáshoz a versenyzők a szervezők által biztosított spiccbotokat és a barkácsolás versenyszámban elkészített szerelékeiket használhatták. Az etetőanyagot és csalit szintén a szervezők biztosították a versenyzők részére.

Eredmények:

Serdülő kategória:

  1. Balogh Gergő, Tatabányai “Jó szerencsét” KTHE.
  2. Troll Máté, Vasas HE. Esztergom
  3. Horn Panka, Kecskédi HE.

Ifjúsági kategória:

  1. Dodonka Koppány, Kecskédi HE.
  2. Vogel Márton, Vasas HE. Esztergom
  3. Szépe Máté, Komáromi HE.

Ivadék kategória:

  1. Gregus Marcell, Komáromi HE.
  2. Márkus Dávid, Ölbő-tavi Aranyhal HE.
  3. Krocsány Péter, Ács és Környéke HE.

A megyei vetélkedő két korosztályának dobogósai kupát és érmet nyertek egyesületüknek. Az első alkalommal megrendezett ivadék kategória 1-10. helyezettje érmet nyert egyesületének. Díjazták a legjobb felkészítőket is, itt Szűcs Attila (Kecskédi HE.), Kovács Tamás (Vasas HE. Esztergom) és Metzler József (Szomódi HE.) végeztek az élen.

A díjakat Takács József, Komárom önkormányzati képviselője, Benczik Attila, a Szőnyi Dolgozók Sporthorgász Egyesületének elnöke és Osvald Zsolt ügyvezető elnök adta át a nyerteseknek.

A Komáromi Televízió felvétele:

 

Borítókép: illusztráció

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top