Ékszereket lopott a munkásszállóról

Ékszereket lopott a munkásszállóról

Esztergom, Esztergom-kertváros, Hírek, Kék hírek Comments Off 73

Az esztergomi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát azzal a férfival szemben, aki egy munkásszállóról ékszereket lopott.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. március 12-én délután egy esztergomi lakos bejelentette, hogy az utcán parkoló autójában egy férfi kutat, majd amikor rászólt elment a helyszínről. Az egyenruhások a bejelentő által elmondottak alapján Esztergom-kertvárosban a Wesselényi Miklós utcában vonták intézkedés alá a személyt. Nála több ezüst gyűrűt, medált és karláncot is találtak. Az ügyben a rendőrök adatgyűjtést végeztek és megállapították, hogy a férfi még aznap délelőtt egy esztergomi munkásszállón járt, ahonnan ellopta az ékszereket.

A tettest a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták, tőle az ékszereket lefoglalták. A nyomozók ellene lopás vétség elkövetése miatt indítottak büntetőeljárást. Az ácsi férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és vádemelési javaslattal megküldte az eljárás ügyiratait az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top